Behandelingen

behandelingen

Jarenlang geef ik een Dymph-behandeling. Zie Recept voor een Dymph-behandeling voor een uitgebreide toelichting.

Mijn voorbereiding van jouw behandeling begint al voordat je binnenstapt. Ik voel op afstand jouw energie en bereid daarmee de behandeling voor.

De behandeling start met het ontspannen liggen op een verwarmde behandeltafel onder het genot van een sfeer verhogende muziek en heerlijke geuren.

De basis van de behandeling is Tera-Mai Reiki. Dan zorg ik door mijn handoplegging dat jouw energie gaat stromen. Meestal start ik bij de voeten. De voeten zijn een ideale plek om jouw energie te voelen en te ontdekken waar blokkades in de energiebanen zitten. Ik leg mijn handen daarna op ​diverse plaatsen van je lichaam zoals je benen, buik, borst en je hoofd. Soms ​in beweging soms stil.

​Soms hebben onderdelen extra aandacht nodig. Dat kan zijn een hydrolaat pakking van warm rozenwater en essentiële oliën om bijvoorbeeld de zelfliefde te stimuleren. Of ik gebruik oliën om een van de chakra’s te stimuleren en je cellen te laten stromen. Een andere keer ondersteunen edelstenen mijn behandeling om extra energie op te roepen. Ook met een lekker masker van natuurlijke kruiden kan ik je huid de opper geven die je nodig hebt.​

De behandeling sluit ik af met een kort aandachtsmoment waarin ruimte is voor het uitwisselen van de ervaring en het weer laten ‘aarden’, zodat je weer ​down to earth jouw pad verder kunt gaan..

De behoefte is voor iedereen anders en ik voel daarom iedere keer opnieuw wat je nodig hebt en stem mijn behandeling er op af. Zo heb je nooit eenzelfde behandeling omdat deze uniek op maat is voor de fase waarin je zit.

Uiteraard kun je ook zelf aangeven waar je wensen liggen. Heb je behoefte aan alleen een helende massage dan kan dat. Ik bied je ook de mogelijkheid van een paranormaal consult.

Meestal kan ik met drie behandelingen tot de kern komen en je obstakels aanpakken en ​verlichten. Uiteraard bepaal je zelf wat je wilt.

Met de energie waarmee ik werk heb ik het vermogen om jou te helpen. Iets waar ik zelf keer op keer weer blij van word. Zeker als ik het lichtknopje aan mag zetten voor de ander. Hoe meer licht bij de medemens, hoe meer licht in de wereld.

Concreet help ik je bij:
– Stresssituaties​,​ burn-out
– Aangeleerde gewoontes, angsten of patronen veranderen
– Trauma’s, zoals nare ongelukken, familiekwesties e.d. ​h​erkennen en verwerken
– Fysieke klachten zoals bijvoorbeeld rugklachten verlichten of verhelpen

Personal coaching

Een hippe term die iedereen gebruikt maar wat ik al jaren (anders) doe. 

Hoe ?

Voelend luisteren en jou spiegelen vanuit een neutrale houding. Niet alleen praten vanuit de geest, maar ook vanuit jouw taal van jouw lichaam. Met mijn helder weten en voelen kan ik jouw mind weer samen laten werken met jouw lichaam. Mijn visie is dat daar de wijsheid ligt verscholen. We praten en aansluitend laat ik je voelend je  nieuwe wijsheden incarneren.

Zwangerschapsmassage

Tijdens een zwangerschap is het fijn om extra liefde, steun en aandacht te ervaren. Mijn behandeling is er vooral op gericht om energetisch de verbinding te maken tussen moeder en kind. Als zwangere vrouw kun je hierbij in alle rust contact maken de fysieke, emotionele en spirituele veranderingen die het toekomstig moederschap brengt. Liefde en vertrouwen in verbondenheid, de voorbereiding op een warm welkom voor de baby.

Schumann-resonantie therapie

Emotionele en fysieke reset in 10-20 minuten per dag!

Een multi functioneel, biodynamisch energiesysteem dat toepasbaar is voor velerlei fysieke en emotionele klachten gebaseerd op de helende Schumann resonantie frequentie..

Door de unieke driedimensionale rechtsdraaiende beweging wordt het skelet opgericht, geordend en in het juiste ritme terug gebracht. Middels deze resonantie (wetenschappelijk bewezen de perfecte frequentie voor elk levend wezen op aarde) harmoniseert het Systeem en brengt jou fysiek en emotioneel terug naar jouw natuurlijke staat. Een staat van welzijn en heelheid. Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitus worden tegen gegaan en alle organen raken beter doorbloedt.

Een holistisch werkend apparaat dat alle cellen in jouw lichaam helpt terug te brengen naar een gezonde staat. Een algeheel gevoel van welbevinden en toename van energie door het loslaten van dagelijkse stress impulsen.

Het is geschikt om dagelijks thuis te gebruiken, of als therapie in te zetten door praktijkhouders. De navolgende klachten zijn uitstekend te behandelen:

Rugklachten
Pijn in nek en schouders
Hoofdpijn
Artrose Artritus
Reuma
Slapeloosheid
Burn out klachten, nervositeit, stress
Spijsverteringsmoeilijkheden, overgewicht
Osteoporose
Lymfoedeem
Lypodeem
ADHD
ADD

U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende proefsessie.

Voor therapeuten
Bent u professioneel therapeut en wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden van dit systeem voor uw cliënten en uw praktijk, stuur dan een email met uw gegevens naar dymph.dejong@selfcreation.nl.