Ervaringen

 

ervaringen

 

Esmeralda Madeira

In een periode van turbulentie kwam Dymph op mijn pad. Vorig jaar was ik redelijk overprikkeld met alle gevolgen van dien. Als gevolg van te hard werken gecombineerd met de overgang had ik veel klachten zoals concentratieproblemen, slapeloosheid, vermoeidheid, somberheid en had het gevoel dat ik vastliep. Dymph biedt in een omgeving die veilig is verschillende behandelingen aan. Dymph is hele fijne, warme vrouw die de kunst verstaat van het afstemmen: afstemming op het hart, horen, luisteren en zien. Dymph neemt alle tijd voor jou. Zij is zeer deskundig en een fantastische therapeute.
Zij heeft mij geheeld en heeft er voor gezorgd dat ik mij gehoord en veilig voelde. Ik heb verschillende soorten behandelingen ervaren. Door de wijze waarop Dymph op mij was afgestemd, de verschillende (op maat) behandeldingen, de rust en de veiligheid ben ik volledig tot mezelf gekomen. Ik voelde mij na iedere behandeling altijd zo fijn en licht.
Ik heb afgelopen jaar veel geleerd, ben meer in balans en ben veel meer aanwezig in het lichaam. Het resultaat is dat ik me goed voel, krachtiger dan ooit en nu keuzes kan maken. Ik heb verschillende behandelingen gedaan: Dymph-behandeling, energetische behandelingen, helende massages, coaching gesprekken en Schumann resonanties therapie. En heb gebruik gemaakt van geneeskrachtige oliën die hebben bijgedragen aan het harmoniseren van mind en body. Een dank-je-wel-uit-hart.

Referentie

Over jouw manier van werken: Ik ervaar je als heel precies afgestemd op wat er energetisch bij mij speelt en wat er in beweging komt door de aanraking. Ook vind ik dat je heel liefdevol kijkt en ziet wat er nodig is aan heling. Ik voel me serieus genomen en voel rust en ruimte om zelf ook precies te volgen wat er bij me gebeurd. In je liefdevolle aandacht en aanraking smelten mijn blokkades en komt mijn mooie kern meer vrij.  Ik kom meer tot leven. Ik leer mijzelf op energieniveau beter kennen en ontdek wat ik op dat gebied doe met mijzelf. Wat er vast zit. Ik kan daardoor kiezen wat ik anders wil en op een nieuwe, liefdevollere manier met mijzelf omgaan. Het is pure heling en zelfzorg voor mijn energie, mijn lijf en mijn emoties.

 

Yvonne van Berkel

Ik ervaar het als heel ontspannend, alle stress is weg en kan alles weer aan, kijk positief en met veel liefde weer in het leven. Ik ben er een ander mens door geworden en denk nu eerst aan mezelf ,je lichaam binnen en buiten te verzorgen met heerlijke producten die Dymph voor je samen stelt. Ik raad dit iedereen aan.

 

 

 

Petra Ilmer

Dymph is een lieve, hartverwarmende persoonlijkheid. Ze werkt en geeft zich met heel haar hart. Het is een cadeau aan jezelf, om door haar behandeld te worden. Een sterke vrouw met een goud randje.

 

Nicole Wedler

Als je bij Dymph binnenkomt voelt het alsof je in een liefdevolle wereld stapt. Haar behandelingen zijn uniek, energiek en iedere keer anders. Zij stemt de behandeling precies af op de ontwikkeling die je doormaakt. Dymph stipt een stukje blokkade aan of heft het op, waardoor de energie weer verder kan stromen en mij helpt dichter bij mijn kern te komen. Een mooi groeiproces dat ik iedereen gun.

 

A.S.

Een behandeling bij Dymph is een totaalervaring. Aan alles is gedacht. Alles krijgt aandacht. Ze lijkt met de wijsheid van je lichaam te praten en het enige wat jij hoeft te doen is het toe te laten.

 

 

 

Frederique Visch

Toen ik de behandelruimte binnen ging, kwam ik in een veilige oase van rust en kalmte terecht. De behandeling was ontspannend en weldadig maar ook onthullend. Het onderbuik gevoel dat me al jaren dwars zat, kwam naar boven. Maar nu kon ik zien wat me dwars zat. Sindsdien weet ik wat ik kan doen als het gevoel er weer is. Ik voel me nu minder onzeker.

 

Greetje Nell-Riemen

Ik wil heel graag mijn ervaring delen met andere , ik vond het namelijk een bijzondere en vooral warme ervaring.

Een warm ontvangst. Dymph heeft een warme uitstraling, stem en ogen. Je wordt toegedekt op een warme bank onder een warme zachte deken en de behandeling is met heerlijke warme oliën, warme kompressen en natuurlijk wordt je met warme handen behandeld !!! Met de mooie, warme geuren van wierook en de klanken van warme mooie muziek maken het tot een super relaxte ontspannende behandeling.

 

René van Zundert

In lastige perioden in je leven helpt Dymph je te ontspannen met haar eigen unieke behandeling en laat je een andere kijk op jezelf en je omgeving ervaren zodat je vol energie en vertrouwen de wereld weer aan kan.

 

 

 

Ank Zuyderwijk

In een wolk van oranjebloesemgeur wandel ik naar buiten. Opgeladen door een liefdevolle, krachtige heling met zuivere afstemming.

 

Bas, 30 jaar, Universiteit

Ik raad een ”Dymph-behandeling” ontzettend aan. Ik heb dit als een totaalpakket en unieke behandeling ervaren. Naast ”alleen maar praten” is het ”voelen” (de verbinding tussen lichaam en geest) een belangrijk onderdeel. De combinatie van diepgaande / coachende gesprekken en een op Dymph haar eigen wijze Reiki achtige, helende behandeling vond ik erg prettig.

Tijdens de gesprekken staan bewustwording (waaronder het veranderen van patronen), verdieping, en verbinding tussen lichaam en geest centraal.

Kortom: een ontzettend mooi cadeau aan jezelf!

 

Sanne

Je hebt op deze aarde veel donkere plekken. Je hebt donker zoals een onverlicht huis en je hebt donker zoals de grotten in Maastricht. Je kan je ook donker voelen. Ik voelde mij zo donker als de grotten. Nu is voelen een gek woord. Want als ik toen nadacht over hoe ik mij voelde dan voelde ik eigenlijk niks. Maanden zat ik daar, tot ik een klein lichtje zag in de grot. Het zweefde en bracht een warm gevoel mee. Het lichtje zag dieper dan ik voelen kon en het leidde mij uit de grot door middel van aanrakingen en daarbij komende inzichten.

Ik was toen zestien en de grot was mijn depressie. Het lichtje? Het lichtje was dymph. Natuurlijk zijn er veel meer lichtjes die mij de grot uit leidde maar Dymph is wel een grote hulp geweest. Zij heeft in mij de andere lichtjes ontstoken.