Schumann Resonantie

Dit vibratiesysteem op basis van de Schumann-resonantie is een biodynamisch energie systeem (BDES), dat de natuurlijke bewegingsprocessen nabootst zonder inzet van stroomprikkels of chemische middelen. Bij dit systeem wordt geen onnatuurlijk harde beweging opgewekt, zoals bij de meeste vibratiesystemen wel het geval is.

De fijn afgestemde, driedimensionale en ritmisch ronddraaiende impulsen van dit systeem, op basis van de Schumann resonantiefrequentie, werken integraal op fysiek en psychisch vlak. De buitengewone betekenis van de, door de fysicus professor Winfried Otto Schumann ontdekte, elektromagnetische frequentie van de aarde voor het menselijk organisme, wordt door uiteenlopende wetenschappelijke studies aangetoond.

Zie ook: Het stimuleren van zelfherstel door de Schuman-resonantie, S. Bosman


Het is bekend dat de Schumann frequentie voor elk leven op aarde van elementaire betekenis is. 

Emotionele en fysieke reset in 10-20 minuten per dag!

Door de unieke driedimensionale rechtsdraaiende beweging wordt het skelet opgericht, geordend en in het juiste ritme terug gebracht. Middels de Schumann resonantie (wetenschappelijk bewezen de perfecte frequentie voor elk levend wezen op aarde) harmoniseert het systeem en brengt jou fysiek en emotioneel terug naar jouw natuurlijke staat. Een staat van welzijn en heelheid. Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitus worden tegen gegaan en alle organen raken beter doorbloedt.

Het systeem

Een holistisch werkend apparaat dat alle cellen in jouw lichaam helpt terug te brengen naar een gezonde staat. Een algeheel gevoel van welbevinden en toename van energie door het loslaten van dagelijkse stress impulsen.

Het  is geschikt om dagelijks thuis te gebruiken, of als therapie in te zetten door praktijkhouders. De navolgende klachten zijn uitstekend te behandelen:

Rugklachten
Pijn in nek en schouders
Hoofdpijn
Artrose Artritus
Reuma
Slapeloosheid
Burn out klachten, nervositeit, stress
Spijsverteringsmoeilijkheden, overgewicht
Osteoporose
Lymfoedeem
Lypodeem
ADHD
ADD


U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende proefsessie.

Voor therapeuten
Bent u professioneel therapeut en wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden van dit systeem voor uw cliënten en uw praktijk, stuur dan een email met uw gegevens naar dymph.dejong@selfcreation.nl.