Wie ben ik

dymphdejongDymph, geboren op 06 oktober 1969.

Een naam waarvan ik vroeger dacht: “wat is dat nou voor een bijzondere naam?” Ik dacht vaak anders dan de mensen om mij heen en voelde vaak meer dan wat een ander kon waarnemen. Omdat je daarin anders bent dan anderen, heb ik jaren gewerkt om proberen te worden en denken zoals zij…. En dus niet, anders te zijn.Dat was hard werken en op mijn 27ste kreeg ik een burn-out. Iets waarvan je denkt; ”Kan dat wel op zo’n jonge leeftijd???”

Op mijn 27ste na een snelle carrière, besefte ik dat ik me niet gelukkig voelde en ik besloot ontslag te nemen, mijn hart te volgen en het alternatieve pad te nemen.  Om me heen werd ik niet begrepen, hoe moest dat nu zonder uitkering? Ik voelde dat de enige manier om tot mezelf te komen was, dat ik alle verplichtingen en banden met mijn carrière zou breken en ruimte zou scheppen voor mezelf. Wat een geschenk, want hier ontstond het begin van mijn alternatieve pad.

​Naast Tera Mai reiki master, volgde ik diverse cursussen in kruiden, oliën, edelstenen, homeopathie en ging de verdieping in. Door schade en schande werd ik wijzer en voelde ik meer en meer dat ik juist helemaal zo gek nog niet was.Ik startte een praktijk aan huis zodat ik het goed kon combineren met onze kindjes.

​Ik heb sterke vrouwelijke helende energie, een kwaliteit liefdesenergie​, waardoor ik mensen kan openen om een betere relatie te krijgen met zichzelf. Liefdeskrachten waarin ik aangestuurd word door entiteiten uit de lichtwereld waarin ik mensen help met: loslaten, zelfacceptatie, vergeving, ruimte creëren, vertrouwen, en balansen.
​B​alans tussen ​het ​fysieke, geestelijke en spirituele lichaam. ​B​alans tussen geven en nemen, tussen ruimte geven en ruimte nemen, tussen hemel en aarde, tussen binnen en buitenwereld.

Ik volg nu nog een cursus ontwikkelingsmotoriek. Dit is een fantastische aanvulling omdat deze therapie heel basaal is, wat goed aansluit op mijn intuïtieve werkwijze.

Inmiddels ben ik heel gelukkig met mijn naam, want ik ben Dymph. Apart, bijzonder, mystiek met een andere kijk op veel dingen dan de meeste mensen om ons heen. Oordeelloos en altijd vanuit het hart doorvoel ik wat er in en om mensen heen speelt​ en wat in het hier en nu geraakt mag worden​. ​Met een duidelijke missie, meer licht en liefde op aarde, een kanaal zijn voor anderen.​