fbpx

Behandelingen

Wegens grote belangstelling is tot onze spijt een cliëntenstop van toepassing. We kunnen vanaf april 2022 weer Dymph-behandelingen inplannen. Vragen over Schumann sessies en het Schumann 3D systeem kunt u mailen naar rob@selfcreation.nl, daarvoor geldt geen wachtlijst.

Zin in een heerlijke hehe-ik-ben-er-wel-aan-toe-behandeling?!

De Dymph-behandeling is favoriet bij onze klanten. Waarom? Een steeds op maat gemaakt totaal pakketje met o.a. coaching, oefeningen, aanraken, massage. Het lijkt misschien verwarrend, maar de Dymph-behandeling kan ook samen met Rob.  Nieuwsgierig : Referenties.

De voorbereiding op jouw behandeling start al voordat je binnenstapt. Op afstand voel ik jouw energie en zo bereid ik de behandeling voor. Elke keer weer stem ik af en voel ik waaraan we gaan werken. Nooit eenzelfde behandeling maar uniek op maat voor de fase waarin je zit.

We starten met uitwisselen in woord: Personal coaching

Een hippe term die iedereen gebruikt maar wat ik al jaren (anders) doe. Hoe? Voelend luisteren en jou spiegelen vanuit een neutrale houding. Middels helder weten en voelen zijn we snel waar we zijn ‘moeten’ en kunnen mind, body en soul weer samenstromen.

Onze overtuiging is: Healing ontstaat wanneer geest en lichaam elkaar hervinden. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We spiegelen en aansluitend incarneren we de nieuwe wijsheden in jouw cellen middels diverse oefeningen & massage technieken.

De behandeling eindigt met een kort aandachtsmoment, waarin ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen en het weer gronden.