fbpx

It’s Okay to be different!!!

 
Anders zijn en anders voelen is een blessing. Maar niet altijd….
Leven vanuit je hart in afstemming en verbinding met alles om je heen: je kinderen, partner, familie en vrienden… Het is een voorbeeld leven en dat doe ik met liefde …. Een zegen voor hen die het kunnen voelen.
Dankzij deze energie floreren we, groeien en transformeren we.
Het is mijn Way of Life.
 
Ik heb alleen 1 probleem. Hetgeen ik te bieden heb wordt soms niet begrepen voor hen die er nog niet aan toe zijn. Dan verstaan we elkaar niet en is het zo pijnlijk dat het me niet lukt, die liefde over te brengen.
 
Soms twijfel ik dan aan mezelf…zal ik stoppen, net zo worden zoals zij die ogenschijnlijk eenvoudiger in het leven staan en nergens problemen mee hebben?
Gelukkig kan ik me hervatten en hou ik mijn inhoud niet verborgen voor de wereld maar blijf ik delen voor hen die eraan toe zijn en de weg naar mij vinden.
 
Dat is zo mijn missie:
Liefde en licht verspreiden en de wereld nog mooier maken en helen met mijn gaven. Een zielsopdracht die ik met hart en ziel naar beste eer en geweten zal voltooien.

Een persoon maakt het verschil!

– https://lnkd.in/ePXqdK-X

Onze nieuwsbrief met inzichten over eenheid!!!

Data voor lezingen over frequenties en retraite weekend!

Eenheid in jezelf vinden, zodat je het ook met andere kan vinden.

En ja, ook ik verlies meer dan eens het contact met die eenheid.

Elke mening, ieder oordeel en iedere ‘ik weet het zeker’ brengt ons verder weg van dat.

Hoe je die eenheid in jezelf vindt?

Het vinden van je missie is daar zeker een onderdeel van.

Doe je wat je wilt?

Leef je jouw missie?

Laat je niet afleiden van wat écht belangrijk is. Jouw geluk, daar draait het om. Met jouw geluk, kan je andere mensen gelukkig maken.

Sluit je ogen niet voor wat er gebeurd, maar neem niets aan als ‘de waarheid’. De waarheid is dat jij en ik niets anders wensen dan vrede.

Dat begint bij vrede in onszelf.

Hoofd en Hart in balans

 

Angst klopte op de deur
Zelfvertrouwen deed open, maar zag niemand staan

Hoe leer je te begrijpen wie je bent?


Wat je behoeftenen of beweegredenen zijn, wat je aantrekt of waar je afkerend in bent. Wat onze gewoonten, emoties, verslavingen zijn en waardoor ze zijn veroorzaakt. Er zijn tegenwoordig middelen genoeg om zelfkennis op te doen en te veranderen, maar je moet het wel WERKELIJK willen.


Sommige mensen zijn heel tevreden met hun innerlijke gevangenis. Ze zijn bang voor vrijheid en/of gewend aan hun leventje achter de tralies… Sommigen ex-gevangenen doen er alles aan om naar de gevangenis terug te keren omdat ze diep van binnen niet vrij durven te zijn. Een pantser van angsten en verkeerde gewoonten dient als hun schijn veiligheid. Tegen deze vrijwillige slavernij is geen kruid gewassen, je kunt alleen hopen dat ze uiteindelijk besluiten hun ketenen af te werpen….


En dan zijn wij er om ze te helpen, want je hoeft het niet alleen te doen! https://www.selfcreation.nl/dymph-behandeling/

Stille revolutie van de onvoorwaardelijke liefde:

 
Als ieder mens zich concentreert op het eigen transformatie proces, frequentie verhoging en liefdevol contact met zichzelf en de mensen om zich heen.
Dan zal de weegschaal langzaam gevuld wordt aan de kant van licht en liefde en dus kan met 1 druppel de weegschaal omslaan. Hoe meer mensen zich richten op licht en liefde in denken en doen, hoe zwaarder het gewicht in de weegschaal naar de positieve kant. Er hoeft niet opnieuw iets ingrijpends te gebeuren.
 
Destructieve structuren zullen niet bestand zijn tegen de steeds sterker worden positieve energie op deze planeet. De collectieve frequentie verhoging zal tot gevolg hebben dat systemen niet kunnen blijven bestaan als ze niet om gaan van onlicht naar licht. We hoeven het onlicht niet te bestrijden, dat is zware energie dus voeding voor hen.
Blijf neutraal , positief en concentreer je op liefde en verhoging van je eigen frequentie.

Hoe kan jij een bijdrage leveren aan de verhoging van de trilling van de mensheid?

Ieder mens krijgt de mogelijkheid om zijn/haar eigen bewustzijnsfrequentie met steun van Moeder Aarde en ontwikkelde lichtwezens te verhogen.

Bewustzijnsverruiming kan op verschillende manieren, we zijn allemaal onderweg als wezens van licht, ieder op zijn/haar eigen tempo.

Hoe kan je jouw frequentie fysiek verhogen?
• Ontgiften: sauna, borstelen, dieet
• Bewegen, wandelen
• Voldoende slaap, ontspanning
• Massage, energie werk, yoga, Tai Chi
• In de natuur
• Oefeningen voor de psoas spier, de spier van je ziel
• Schumann sessies bij Selfcreation of een therapeut bij jou in de buurt (vraag ons waar je terecht kan)

Goedkoop of duurkoop?

“Zo fijn dat ik niet sessies lang hoef te praten”; dit horen we vaker van klanten.
 
“Dymph verteld waar het probleem zit en dat is spot on! Daar waar ik bij psychologen het gevoel had veel tijd bezig te zijn en nog geen stap verder te zijn gekomen, is het bij Selfcreation gelijk een thuis gevoel, heel positief qua begeleiding en over de personen zelf…. Ook zo wezenlijk het gevoel te hebben dat het klikt met de persoon achter de therapeut! 2 mensenmensen met een groots hart!”
 
We zitten bewust niet in een verzekeringspakket, want daarmee houden we met elkaar oude systemen in stand.
Dit is een offer aan jezelf met direct resultaat en uit ervaring weten we dat je na 6-8 sessies bent waar je zijn wilt.
 
Therapieën om te therapieën hebben we een hekel aan! Ons doel is zo veel mogelijk mensen te healen, bewustmaken en zo met zo veel mogelijk mensen de energie met en voor elkaar positief, liefdevol en gezond hoog te houden!
 
“We can change the World, one heart at a time”, is ons motto. BE that change!!!!

Waar geen wil is, is ook geen weg.

 
Als je niet bereid bent de weg naar binnen te gaan en ook je schaduwkanten te aanschouwen die ook een deel zijn van jou dan kom je niet in je heelheid…
Want als je alleen naar de zon kijkt, zie je nooit je schaduw. Een zonnebloem draait de bloemknop op zonnige dagen mee met de zon…maar de zon schijnt niet altijd. “” Who told you life was easy?!
 
Een ieder van ons heeft zo zijn/haar eigen pijnstukken. Ga het aan, ruim zoveel mogelijk je eigen puinhoop op. …. Zo kan je voorkomen dat slachtoffers zelf dader worden…. Zo ruim je op wat jou en je omgeving niet meer dient. En wat je zelf opruimt, hoeft je nazaat niet meer te doen…. Verbeter de wereld begin bij jezelf!
Ieder mens is uniek met ieder zijn/haar eigen verhaal en waarheid. Samen op weg naar authenticiteit want we zijn allemaal wel anders maar allemaal op zoek naar hetzelfde: liefde, vrijheid en vreugde!

Vechten tegen je angsten is de zwaarste strijd die je kunt voeren…. Vertrouw nooit op je angsten, ze kennen je ware kracht niet.

Vroeger was het bij Eskimo’s de gewoonte om conflicten uit te vechten door middel van een zangwedstrijd. Het publiek bepaalde de winnaar: wie het mooist zong kreeg gelijk.

Stel je voor dat we op die manier zouden “vechten” met elkaar. Geen munitie maar drums. Niemand hoeft meer op de vlucht, iedereen kan meegenieten.

Misschien dat we als mensheid ooit beschaafd genoeg zullen zijn om geschillen op die manier op te lossen? Start vandaag zing en dans de sterren van de hemel. 

Angst, boos, wanhoop, paniek….neem ze op schoot. Kijk ernaar, omhels ze als het ware en duw ze niet weg. Alleen al het aangaan van deze emoties, maakt dat ze verzachten. Strijden maakt ze harder…
 
We werken en healen ook middels sjamanistische wijsheden zodat mensen weer in contact met hun eigen natuur en kracht komen.
 
Oeroude wijsheden inzetten in het hier en nu!

Hoóponopono

 
 
Hoóponopono, is een oude Hawaïaanse manier van verzoening en vergeving.
Om stil van te worden….Probeer het eens… Het leven is constant keuzes maken: Wat houd ik vast, wat laat ik gaan
Pas als je laat gaan wat er was,
Kan je omarmen wat er komt…. Of wat er al is…
Omarm jezelf en je omarmt de wereld!
 
Een prachtig ritueel om met een dierbare te doen:
 
Ik vergeef je & Ik vergeef mezelf
Jij bent onschuldig … Ik ben onschuldig
Ik bevrijd je van mijn oordeel & Ik bevrijd mezelf van mijn oordeel
Ik hou van jou … Ik hou van mezelf
Dank je
#ritueel #dankbaar #vergeving #vergeven #onschuldig #bevrijding #omarmen #houdenvanjezelf

De 1e podcast van Selfcreation. Best trots!!

THI-Holland is blij om met een nieuwe aflevering van ‘Day of the Svarog” (DOTS) weer een leuke en inspirerende podcast te kunnen presenteren. Deze keer is THI-Holland in gesprek met Dymph Brauckmann over heel worden op fysiek en emotioneel vlak. Er worden allerlei aspecten toegelicht over gezond en heel worden – op individueel niveau en/of in groepsverband – en het Schumann 3D systeem. 
In de podcasts van THI-Holland gaan we in gesprek over onderwerpen die bijdragen aan de verbetering van alle aspecten van het leven: gezondheid, tuinieren, vrije energie, zelf ontwikkeling maar ook b.v. huisvestiging of recht. Je kan ons emailen met suggesties, opmerkingen of feedback: THI-Holland@hotmail.com.
THI-Holland is ook op zoek naar nieuwe leden en wil iedereen uitnodigen die mee wil denken over het creëren van een samenleving voor en van vrije mensen.
 
Dit is de link: