Burn-out

Stress overwin je samen met Dymph

Stress overwin je samen met Dymph – Foto Arti Elvi

Burn-out is iets wat erin sluipt. Lange tijd niet op je eigen rem gaan staan, terwijl je wel meerdere malen signalen kreeg dat je beter een stapje terug kon doen. Maar je zit nog zo in je  “doen” dat het “laten” in de wachtkamer blijft. Een burn-out is het gevolg van langdurig onder druk te hebben gestaan. Je batterij is leeg en het lukt je niet meer om deze zelfstandig op te laden. In een samen lukt dat wel.

Als je in een burn-out terecht komt, is het heel lastig je over te geven aan wat er is. Je staat namelijk nog steeds ‘aan’, en je motortje loopt nog op volle toeren. En als jouw lichaam zegt dat jij moet stoppen, wil jouw hoofd daar nog niet aan geloven.

En dan gebeurt het, je komt in een burn-out terecht. En wat moet je dan? Je kent de naam wel, maar nu gaat het ineens om jou. En daar zit je dan in de achtbaan van emoties, paniek, schaamte, moe, depressie etc.

Ik heb mijn burn-out als een geschenk ervaren. De tijd genomen, me helemaal los gemaakt van mijn werk en ben gaan voelen wat ik nou werkelijk wilde en wat nu het beste bij mij paste. Ik acteerde op oude patronen, droeg jassen die mij niet meer paste. Ik werd vriendjes met mijn burn-out, de stekker moest er even uit. Ik leerde i.p.v. in mijn hoofd om in mijn lijf te gaan wonen. Leren thuis te zijn in mijn lichaam en voelen wat daar speelt. Luisteren naar de behoeftes van mijn lijf. Investeren in mezelf omdat ik mezelf dat waard vind. Voeding gezocht die me echt vervuld. Ik had honger op aanraken.

Uit ervaring weet ik nu dat aanraken de weg naar genezing is. Al die 100 triljoen cellen in ons lijf hebben aanraking nodig en daarom raak ik jou met al mijn aandacht en liefde genezend aan. Stress of burn-out therapie verhelpt mentale, lichamelijke en emotionele spanning.

Real me, real you : Ga leven…

En zo werd ik liefdevoller voor mezelf, leerde ik trouw te blijven aan mezelf en werd ik de real me….