Burn-out

Burn-out is iets wat erin sluipt. Lange tijd niet op je eigen rem gaan staan, terwijl je meerdere malen signalen kreeg dat je beter een stapje terug kon doen. Maar je zit nog zo in je  “doen” dat het “laten” in de wachtkamer blijft. Een burn-out is het gevolg van langdurig onder druk staan. Je batterij is leeg en het lukt je niet meer om deze zelfstandig op te laden. In een samen lukt dat wel.

Als je in een burn-out terecht komt, is het heel lastig je over te geven aan wat er is. Je staat namelijk nog steeds ‘aan’, en je motortje loopt nog op volle toeren. En als jouw lichaam zegt dat jij moet stoppen, wil jouw hoofd daar nog niet aan geloven.

Burn Out en wat nu?

En dan gebeurt het, je komt in een burn-out terecht. Je kent de naam wel, maar nu gaat het ineens om jou. En daar zit je dan in de achtbaan van emoties, paniek, schaamte, moe, depressie etc.

Ik heb mijn burn-out als een geschenk ervaren. Heb me helemaal los gemaakt van mijn werk en ben gaan voelen wat ik werkelijk wilde en wat het beste bij mij past. Ik acteerde op oude patronen, droeg jassen die mij niet meer paste. Ik werd vriendjes met mijn burn-out, de stekker moest er even uit. Ik leerde i.p.v. in mijn hoofd om in mijn lijf te gaan wonen. Leren thuis te zijn in mijn lichaam en voelen wat daar speelt. Luisteren naar de behoeftes van mijn lijf. Investeren in mezelf omdat ik mezelf dat waard vind. Voeding gezocht die me echt verrijkt. Ik had honger op aanraken.

Uit ervaring weet ik nu dat aanraken de weg naar genezing is. Al die 100 triljoen cellen in ons lijf hebben aanraking nodig en daarom raakt Selfcreation aan; liefdevol, afgestemd in volle aandacht voor jou en met jou.

Selfcreation biedt een intensief en holistisch behandelproces

Stress of burn-out therapie verhelpt mentale, lichamelijke en emotionele spanning.

  • Mental coaching (leren anders naar situaties te kijken, vastgeroeste overtuigingen wegnemen en bewust maken)
  • Energie therapie (energetische blokkades wegnemen en lichaamsbewustzijn)
  • Middels het Schumann 3D systeem (m.b.v. de Schumann frequentie die wetenschappelijk bewezen het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert, wat rust brengt en ervoor zorgt dat je meer verbonden bent met jouw lichaam)