fbpx

Dat gun je je beste vrienden en familie toch ook?!

goldfish jumping out of the water

Week van: “Vrijheid – Blijheid”
Dat gun je je beste vrienden en familie toch ook?!

Review @Babs Kvb

Mijn ontmoeting met Dymph en Rob kwam nadat ik de pagina van Selfcreation voorbij zag komen op Facebook.

Ik voelde aan alles dat ik contact moest maken en heb dit via de Facebook pagina gedaan. Mijn allereerste kennismaking met Dymph was via de telefoon. Dit voelde direct al vertrouwd, ook al was het een vrij vaag telefoon gesprek waarin ik niet duidelijk kon uitleggen waarom ik nou precies belde en wat ik van haar verwachtte. (Achteraf gezien heb ik geleerd dat dit mijn intuïtie was die mij op het pad van Dymph gebracht had).

Op mijn eerste ‘Dymph behandeling’ werd ik op een warme en open manier ontvangen. Door Dymph haar helder weten, voelen en zien wist ze direct waar we konden beginnen. Door middel van oefeningen, energetische massage en lichaamswerk begon er bij mij heling plaats te vinden waarna ook Rob in mijn sessie mocht komen om mij te voorzien en te helpen met de mannelijke energie.

Door middel van verschillende oefeningen en de openheid van zowel Rob als Dymph ben ik enorm gegroeid in wie ik mag zijn.

De ‘Dymph behandeling’ is er een die je zelf mag ondergaan zodat ook jij kunt ondervinden hoe magisch en niet te omschrijven de behandeling is. Op verschillende niveau’s mag je ervaren dat er verbinding ontstaat met jezelf.

Ontzettend mooi en waardevol.
Ik kan alleen maar zeggen. Gun het jezelf. Je krijgt er geen spijt van!

Meer referenties kun je lezen op: https://www.selfcreation.nl/referenties/

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter