fbpx

De kooi staat Open!

In ons leven zijn we voortdurend op zoek naar een gelukkiger bestaan. We zoeken factoren die dit geluk in de weg staan. Vaak zijn die factoren niet van ons of kunnen we er niets aan veranderen. En TOCH kunnen we die factoren niet links laten liggen of laten ontsnappen uit de openstaande kooi.

Waar kunnen we dan wel wat aan veranderen? Aan alles wat van JOU is:
Je visie, mening, gedrag, zienswijze, gevoel. Daar is moed voor nodig, om uit de kooi, uit de etalage (voel het lied van Max Douw afgelopen woensdag) te stappen en jouw waarheid te leven, te zingen, te dansen, te zijn. Je hart te volgen ook al is dat pad wat anders dan de reeds gebaande paden.

Er zijn zoveel mede reizigers die niet durven te leven, die nog steeds overleven en herhalen wat hen voorgekauwd is. En dat terwijl we allemaal uniek zijn! Durf je uniciteit te laten horen en zien. Wordt opnieuw dat paarse vierkantje i.p.v. dat zoveelste gele lotto balletjeā€¦.

Je zal moeten kiezen
De waarheid of de schijn
Je kunt jezelf verliezen
Door nooit jezelf te zijn!

Een van de redenen waarom je niet je eigen stroom gaat, zou kunnen zijn dat je 1e chakra zo afgesloten is dat je je niet meer kan verbinden met de aarde-energie en dus niet meer gevoed wordt door de aarde en/of niet weet hoe af te voeren wat niet meer dient.
Ook het dragen van de last die maar niet wil weggaan uit de kooi kan zorgen voor een gebogen houding waarbij de longen en andere organen geen voeding meer ontvangen.

Tijdens demonstraties van het Schumann 3D systeem zien we dat het openen van het 1e chakra veel lucht en licht geeft. Ook de reset van de ruggengraat laat de voeding en energie meer stromen.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter