fbpx

De macht van social media

Laatst zei een klant….”Ohhhh ik zie een filmpje van jullie op facebook dat jullie lekker aan het sporten zijn en ik zit met griep thuis en kan weinig, laat staan sporten.”
Nou om jullie eerlijk te zeggen sporten we niet, anders dan wandelen en als het effe kan fietsen we.

Ilaria Caputo – Marketing Coach adviseerde ons af en toe een video te plaatsen op fb. Dat hebben we gedaan. We hebben erg gelachen want we gingen opdrukken, wat we precies 1 dag volgehouden hebben. Als je goed meetelt, lukt het 8x op, terwijl Rob als motiverende coach telt 28…29…

We doen er niet aan maskers of illusies…althans niet zoals fb door velen gebruikt wordt. De illusie dat anderen het leuker, sportiever of beter hebben dan jij, omdat het zo LIJKT met wat er getoond wordt op social media maakt niet gelukkig.

Voor velen brengt het twijfels. Als je helder nadenkt, besef je natuurlijk dat het niet de bedoeling is dat we allemaal dezelfde dingen doen. Iedereen is uniek. Stop met je te vergelijken met die ander, jij bent goed genoeg zoals jij bent.

Vandaag… Durf jezelf te laten zien,
Durf je eigen waarheid te spreken,
Durf niet langer meer te doen alsof
Laat je masker zakken

Misschien herken je jezelf en voel je al langer dat ook jij toe bent aan jouw metamorfose. Als jij de moed hebt om niet langer te doen alsof en je kwetsbaar opstelt, zet dan de stap en maak een 1ste afspraak. Dit is jouw moment!

We hopen je binnenkort te ont-moeten in onze praktijk.
https://www.selfcreation.nl/dymph-behandeling/
In liefde en licht
Rob & Dymph

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter