fbpx

Dymph Behandeling

Ben jij jezelf even kwijt en wil je dichter bij je eigen kern komen?

Wij helpen je om ingrijpende ervaringen te verwerken, oud zeer los te laten en om je energie weer in balans te krijgen.

Herken jij je in het volgende?

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel, maar je weet niet waar het door komt. Als je eerlijk bij jezelf voelt, dan weet je dat het de laatste tijd best veel geweest is en dat je maar door bleef gaan. Nu het even rustiger is, komt opeens alles van de afgelopen maanden op je af. Hoe nu verder? 
De verbinding  met je partner zit ook niet helemaal lekker. Het lijkt alsof jullie als het ware langs elkaar heen leven. Er is veel spanning. Praten… Leuke dingen doen samen… Het lijkt er niet meer van te komen en je weet ook niet hoe je dit aan moet pakken. Je wil graag bewuste tijd samen, maar je vindt dit spannend en bent bang voor een conflict.
Je ervaart op de een of andere manier continu sterke emoties. Verdriet, boosheid, angst… Je kan er behoorlijk in meegezogen worden. Diep in jezelf voel je dat het stukken van vroeger zijn die geheeld mogen worden. Je wil er graag mee aan de slag, maar zelf kom je niet diep genoeg.
Grenzen is altijd al je thema geweest. Het lijkt wel of je niet goed voelt waar ze liggen. Voordat je het door hebt, heb je alweer “ja” gezegd terwijl je eigenlijk “nee” voelde. Je weet rationeel wel wat je moet doen, maar toch lukt het je niet.

Je weet van jezelf dat je je gevoel probeert te maskeren door te vluchten in ongezond eten, teveel alcohol, dwangmatig sporten, overmatig koopgedrag of meer te werken dan te leven… Hier ben je niet trots op, maar doe je het steeds weer.

Weet je gewoon even niet meer hoe je nu verder moet? Je voelt dat je hulp nodig hebt om weer in verbinding met jezelf te komen en een blij en bewust mens te worden, opnieuw te leren voelen. Je wilt de juiste keuzes maken. Niet omdat het MOET, maar omdat je het graag WIL. 

Wij helpen je graag om blokkades op te ruimen.

Vanuit zachtheid jezelf her-ontdekken en loslaten wat je niet meer nodig hebt

Wij, Rob en Dymph, weten als geen ander hoe het is om jezelf te verliezen. Om jezelf voorbij te denderen. Je aan te passen aan wat anderen van je verwachten. We hebben allebei ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt die ons leven veranderd hebben: Dymph een burn-out en een lastige scheiding met pijnlijke gevolgen, Rob een hartinfarct. We zijn levenspartners en met alle uitdagingen die het leven ons gegeven heeft, kunnen we met recht zeggen; We zijn ervaringsdeskundigen!

We mogen dagelijks mensen begeleiden op hun pad, met waar ze dan ook tegen aanlopen. Vaak hebben zij iets ingrijpends meegemaakt en weten ze even niet meer hoe nu verder, zoals bijvoorbeeld misbruik, scheiding, burn-out of depressie, een moeilijke jeugd, werkgerelateerde problemen of een andere traumatische ervaring…. Gebeurtenissen uit het verleden hebben een behoorlijke impact, samen helen we dat verleden (ook al is iets al jaren geleden gebeurd).

Onze kracht zit in het combineren van verschillende disciplines. Sparren, lichaamswerk en spiritualiteit. We zijn niet zweverig, maar gaan naar het gevoel.

We lopen graag een stukje mee op je pad en zetten bij jou bepaalde dingen in beweging. We geven je handvatten om dit proces zelf voort te zetten. Alle antwoorden zitten al in jou!

De Dymph-behandeling: jouw eerste stap tot bewustwording

De eerste behandeling die je bij ons komt doen, is vaak magisch. We noemen onze behandelingen Dymph-behandelingen, vernoemd naar Dymph.

Deel 1 van de Dymph-behandeling
We ontvangen je in onze praktijk aan huis met muziek, wierook en een lekkere warme behandelkamer. Meestal voel ik, Dymph, al van alles bij jou en welk thema bij jou speelt. Alles is immers energie. Dit heeft als voordeel dat je jouw verhaal niet eens hoeft te vertellen. Je mag gewoon luisteren naar wat ik voel. Niet eindeloos graven in het verleden, niet alleen vanuit theoretische kennis benaderen, maar de kern raken en van daaruit oplossingsgericht aan de slag gaan. Vaak is het een wereld van herkenning. We praten kort, want ik wil vooral dat je voelt en ervaart. De kracht ligt bij je gevoel en bewustwording is de start van alle veranderingen.

Deel 2 van de Dymph-behandeling
We doen lichaamswerk en oefeningen om tenslotte liggend op de behandeltafel te ontspannen, waar in afstemming je lichaam aangeraakt en gekoesterd wordt. Een combinatie van ontspanningsmassage en healing. Healing is energiewerk. Het klinkt misschien zweverig, maar in de praktijk voelt dit heel fijn. Iedere behandeling is anders. We bepalen intuïtief wat er mag gebeuren en wat we gaan doen.

Afronding van de Dymph-behandeling
We sluiten de behandeling af met prachtige muziek op maat, die past bij het proces waar je staat. Onder het genot van een kop thee ronden wij de behandeling af. Je mag alles even helemaal laten zakken en “zijn”, zonder dat je ook maar iets “moet”.

Uitwerking
Onze ervaring is dat mensen naar buiten gaan met een diep gevoel van innerlijke rust. Ze hebben letterlijk een stukje achtergelaten wat hen niet meer dient. Het totaalpakket, dat is wat wij ook willen bieden.

Hoe verder na een eerste behandeling?

Als dit bij jou past, en jij past bij ons, dan starten we met een pakket van 3 behandelingen. In de praktijk blijkt dat mensen bij ons komen voor 5 tot 8 behandelingen. In totaal zijn ze zo’n 6 maanden aan zichzelf aan het werk. Na 6 maanden zijn ze een compleet ander mens met een ander leven! Iedere behandeling is anders en op maat.

Meestal start een traject met een behandeling van Dymph. Later geven we in afstemming en overleg samen een behandeling. De combinatie van mannelijk en vrouwelijk blijkt in de praktijk heel mooi en helend te zijn. Ook daarin stemmen we precies af wat je nodig hebt.

Onze trajecten zijn altijd een combinatie van energetisch werk, therapie en lichaamswerk. We geloven dat alles samen werkt: als je lichaam vast zit, ben je mentaal niet volledig vrij.

Blanco en neutraal, zonder (voor-) oordeel gaan we aan de slag met jouw ‘zwakke lichamelijke plek’ (hoofdpijn, migraine, lage rugpijn, nekpijn, stress) en zoeken we de oorzaak en oplossing. Een holistische aanpak die werkt.

Als je emotioneel niet lekker in je vel zit, werkt dit ook fysiek door. Lichaam en geest zijn een onafscheidelijk duo.

Hoe we dit doen? Middels aanraking, woord, oefeningen, spiegelen, oliën en workshops in een voor ieder verstaanbare Jip en Janneke taal.

Na een traject komen de meeste cliënten een paar keer per jaar terug voor een onderhoudsbehandeling.


Echt genieten van de kleine dingetjes,
zoals een kop thee of de zon!

Meer rust in je systeem.
Lekkerder slapen, beter omgaan met problemen

Oude pijn losgelaten.
Beter je grenzen aangeven. Leven vanuit je intuïtie.

Wij zeggen even niks. Lees de verhalen van anderen:

“Op mijn eerste ‘Dymph behandeling’ werd ik op een warme en open manier ontvangen. Door Dymph haar helder weten, voelen en zien wist ze direct waar we konden beginnen. Door middel van oefeningen, energetische massage en lichaamswerk begon er bij mij heling plaats te vinden waarna ook Rob in mijn sessie mocht komen om mij te voorzien en te helpen met de mannelijke energie. Door middel van verschillende oefeningen en de openheid van zowel Rob als Dymph ben ik enorm gegroeid in wie ik mag zijn. Ik kan alleen maar zeggen. Gun het jezelf. Je krijgt er geen spijt van!”

– Babs


“Dymph heeft de unieke gave om feilloos aan te voelen waar je staat in het leven en wat je op dat moment nodig hebt. Daarnaast verstaat Dymph de kunst om je zonder veel poespas een heel duidelijke spiegel voor te houden tijdens de gesprekken.  Hiervoor is het niet nodig om diep in het verleden te graven om snel tot de kern te komen wat er speelt. Deze combinatie (gesprek/behandeling) heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk ben gaan ontdekken en voelen wie ik echt ben en heeft me veel rust gegeven.  Ik kan een behandeling dan ook van harte aanbevelen!”

– Ellen


Jij die me ziet voorbij mijn ringen van vuur
Voorbij mijn kolkende water
voorbij mijn altijd slimme praatjes
over vroeger of later

Jij die me toezingt
die me draagt
die me wakker schudt
en uitdaagt

Jij die me hoort voorbij mijn aangeleerde klanken
voorbij mijn aangepaste kleuren
voorbij mijn goed gesmede sloten,
de muren en de deuren

Jij die me toezingt
die me draagt
die me wakker schudt
en uitdaagt

Jij die me voelt voorbij de oevers van mijn stromen
en mij een stukje meeneemt
om veilig thuis te komen

– Max Douw

Je ontwikkeling is altijd in beweging

Aan jezelf werken? Om hulp vragen? Daar zijn wij niet mee opgegroeid, en vele van onze cliënten ook niet. Het voelt soms nog een beetje als een taboe, maar eigenlijk is het heel normaal en liefdevol om aan jezelf te werken! Soms heb je gewoon even een zetje nodig, iemand die de juiste vragen stelt en je helpt. 

Je kunt immers niet van jezelf verwachten dat je je hele leven gelukkig bent met hetzelfde, toch? Je leven is altijd in beweging! Ben je nog blij  met je werk? Word je nog gelukkig van jullie relatie? Voel je je nog happy met je leven zoals het nu is? Voel je je fijn in je lijf? Zo zijn er nog talloze zaken die misschien op dit moment wel of juist niet fijn voelen.

Als jij aan jezelf werkt, heeft dit ook invloed op je omgeving. Daarom kan het fijn zijn om je partner mee te nemen om wat dingen op te helderen. 

Durf om hulp te vragen! Samen ga je sneller. Je eigen blinde vlekken zie je meestal niet. Misschien herken je dat het fijn is om een ander te helpen. Leer dan dat het ook liefdevol is om te ontvangen!

Investering in jezelf

 

Eerste Dymph BehandelingVervolgtraject
Behandeling van 1,5 uur met Dymph3 behandelingen van 1,5 uur
Gratis korte telefonische intakeMet Dymph en Rob
Combinatie van gesprek, oefeningen en een lichaamsbehandeling
Nu tijdelijk €110 euro
Normaal €130 per behandeling
1 factuur a €360 voor 3 behandelingen
Normaal €130 per behandeling

” Selfcreation staat voor Zelf Creëren. We helpen jou om zelfstandig jouw pad te gaan”

We zien je graag voor een behandeling in onze praktijk!

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

 

Stuur mij een kopie

Dingen die misschien nog niet helemaal duidelijk zijn

Ik ben niet zo spiritueel, is dit ook iets voor mij?

Ja hoor! Wees zo welkom. Wij zijn behoorlijk aards en nuchter. Je kunt veel beredeneren vanuit het weten/ratio, maar verstand alleen werkt niet, je gevoel hoort daarbij. Bel anders even, dan kunnen we kort kijken of de klik er is.

Ik wil mijn kleding liever niet uit voor een massage, is dat erg?

Nee hoor, we passen alles aan zoals het voor jou fijn is. Wil je liever je kleding aanhouden? Prima, dan geven we de behandeling met kleding aan.

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt de eerste sessie contant. Als je kiest voor een vervolgtraject krijg je vóór iedere behandeling een factuur.

Kan ik parkeren in de buurt?

Ja, er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Hoe weet ik voor welke behandeling ik moet kiezen?

Dat hoef je niet te weten. We starten met een Dymph-behandeling en die verloopt precies zoals het mag lopen! Het is altijd een combinatie van verschillende technieken. Het enige wat jij hoeft te doen, is te komen en te ervaren. 

Ik wil liever met één van jullie aan de slag, en niet met jullie beide, kan dat ook?

Wat er nodig is en waarom stemmen we altijd af met jou. We onderzoeken wat er onder je vraag ligt en wat er daadwerkelijk nodig is. Je hoeft je hier niet druk over te maken. Vertrouw er maar op dat je niet voor niks bij ons terecht komt.