Energie Therapie

Energetische therapie is volgens mij zo oud als de mensheid zelf. Ik geloof dat energietherapie, ook wel paranormale therapie of magnetiseren genoemd, universele energie overbrengt waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Energietherapie is niet bijzonder maar essentieel voor iedereen. Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is. Energiestromen zijn ook een wezenlijk onderdeel van het Schumann 3D systeem waarmee ik werk, omdat dit een BioDynamisch Energie Systeem (BDES) is. Onze energie stroomt van nature vrij door ons lichaam, maar kan blokkeren door bv. trauma’s, shocks of onverwerkte emotionele ervaringen. Onze levensenergie stagneert, wat allerlei soorten pijn en ongemakken kan veroorzaken.

Energie Therapie

Energie Therapie

Holistisch

Ik werk vanuit een holistische visie, dus zie ik de mens als een eenheid van geestelijke kracht, emoties en een lichamelijk deel. Alles is met elkaar verbonden. Als je last ergens van hebt, betekent dit eigenlijk dat de harmonie verstoord is. Bij fysieke klachten is de oorzaak meestal eenvoudiger te vinden dan bij emotionele klachten. Ben je langdurig uit balans op het geestelijke vlak, zoals bij een angststoornis, piekerstoornis of burnout klachten, dan kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele klachten, zoals depressieklachten, je somber voelen, spontane huilbuien of enorm gehaast zijn.

Mijn behandelingen zijn erop gericht om jouw evenwicht te herstellen en het zelfgenezend vermogen van je lichamen te herstellen. 

Terug in balans

Als Energie therapeute luister ik goed naar al die factoren en leef ik me volledig in jou in. Samen heffen we de blokkades in je lichaam op en trainen we jou om je eigen lichaam in balans te houden.