fbpx

Energie Therapie

Energetische therapie is zo oud als de mensheid zelf. We geloven dat energietherapie, ook wel paranormale therapie of magnetiseren genoemd, universele energie overbrengt waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Energietherapie is niet ‘para-normaal’, maar heel normaal. Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ergens pijn hebben, zijn we geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is.

Energiestromen zijn ook wezenlijk bij het Schumann systeem waarmee we werken, omdat dit een BioDynamisch Energie Systeem (BDES) is. Onze energie stroomt van nature vrij door ons lichaam, maar kan blokkeren door bv. trauma’s, shocks of onverwerkte emotionele ervaringen. Hierdoor stagneert onze levensenergie, wat pijn en ongemakken veroorzaakt.

Holistisch

We werken vanuit een holistische visie en zien de mens als een optelsom van geestelijke kracht, emoties en een lichamelijk deel. Alles is met elkaar verbonden. Als je last ergens van hebt, betekent dit eigenlijk dat de harmonie verstoord is. Bij fysieke klachten is de oorzaak meestal eenvoudiger te vinden dan bij emotionele klachten. Ben je langdurig uit balans op het geestelijke vlak, zoals bij een angststoornis, piekerstoornis of burn-out klachten, dan kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele klachten, zoals depressieklachten, je somber voelen, spontane huilbuien of enorm gehaast zijn.

Onze behandelingen zijn erop gericht om je evenwicht te herstellen.

Terug in balans

Evenwicht is de sleutel om gezond te blijven zowel lichamelijk, emotioneel/ psychisch als spiritueel. Als we lichamelijk niet in balans zijn, voelen we ons ziek. Als we emotioneel niet in balans zijn, dan raken we van streek of depressief. Als we spiritueel niet in balans zijn, dan stellen we ons open voor de negatieve energieën uit de astrale wereld.

Selfcreation weet door naar alle 3 de lichamen te kijken, dat we samen de ware wijsheid en zelfliefde weer terug weten te vinden. Als je weer in evenwicht bent, is het veel eenvoudiger om op het hoogste niveau van wijsheid en goedheid afgestemd te blijven. Je wordt dan niet meer zo snel in beslag genomen door eigen besognes en het is makkelijker om aan anderen te geven zonder jezelf te verliezen.

 

Een eerste behandeling ervaren?

Boek dan een Dymph Behandeling.