Energie Therapie

Energetische therapie is volgens zo oud als de mensheid zelf. We geloven dat energietherapie, ook wel paranormale therapie of magnetiseren genoemd, universele energie overbrengt waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Energietherapie is niet ‘para-normaal’, maar heel normaal en essentieel voor iedereen. Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is. Energiestromen zijn ook een wezenlijk onderdeel van het Schumann 3D systeem waarmee we werken, omdat dit een BioDynamisch Energie Systeem (BDES) is. Onze energie stroomt van nature vrij door ons lichaam, maar kan blokkeren door bv. trauma’s, shocks of onverwerkte emotionele ervaringen. Hierdoor stagneert onze levensenergie, wat allerlei soorten pijn en ongemakken kan veroorzaken.

Energie Therapie

Energie Therapie

Holistisch

We werken vanuit een holistische visie, dus we zien de mens als een optelsom van geestelijke kracht, emoties en een lichamelijk deel. Alles is met elkaar verbonden. Als je last ergens van hebt, betekent dit eigenlijk dat de harmonie verstoord is. Bij fysieke klachten is de oorzaak meestal eenvoudiger te vinden dan bij emotionele klachten. Ben je langdurig uit balans op het geestelijke vlak, zoals bij een angststoornis, piekerstoornis of burn-out klachten, dan kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele klachten, zoals depressieklachten, je somber voelen, spontane huilbuien of enorm gehaast zijn.

Onze behandelingen zijn erop gericht om jouw evenwicht te herstellen en het zelfgenezend vermogen van al je lichamen opnieuw aan te zetten.

Terug in balans

Evenwicht is de sleutel om onszelf gezond te houden zowel lichamelijk, emotioneel/ psychisch als spiritueel. Als we lichamelijk niet in balans zijn, worden we ziek. Als we emotioneel niet in balans zijn, dan raken we van streek of worden depressief. Als we spiritueel niet in balans zijn, dan stellen we ons open voor de negatieve energie├źn uit de astrale wereld.

Selfcreation weet, door naar alle 3 de lichamen te kijken en hieraan te werken, dat we samen met onze klanten de ware wijsheid en zelfliefde weer terug weten te vinden in hen. En als we weer in evenwicht zijn, is het veel eenvoudiger om op het hoogste niveau van wijsheid en goedheid afgestemd te blijven. We worden dan niet meer zo snel in beslag genomen door onze eigen besognes en het is makkelijker om aan anderen te geven zonder jezelf te verliezen. Goed voor jezelf blijven zorgen is daarbij een vereiste om je eigen batterij goed opgeladen te houden.