fbpx

Gebruik pijn als boodschapper!

Voor de meeste mensen begint de weg naar genezing op het moment dat hun pijn omhoog komt en weigert zich nog langer te laten wegduwen. De pijn is dan het signaal dat je wakker schudt.

Soms betreft het fysieke pijn, maar het kan ook het einde van je relatie zijn, ontslag, het overlijden van een dierbare. Als we deze voorvallen zien als cadeautjes van het universum om bewust te worden en de moed hebben die verwondingen in onszelf te genezen, dan start jouw weg naar heel wording!

Stop met onderdrukken (pillen), stop met overleven, vluchtgedrag, overmatig drank of koop gedrag en keer naar binnen en luister naar wat de pijn je te zeggen heeft.

Wanneer jij start met je eigen leven te helen, voorkom je dat slachtoffers weer daders worden! Als jij als kind je gekwetst voelde en dat gedrag kopieert en weer doorgeeft aan je kinderen, was je niet alleen slachtoffer maar ben je ook dader….. Dat wil je toch je eigen kinderen niet aandoen?!

Doorbreek die (vaak meerdere generaties durende) kringloop en haal zo de lasten af van de schouders van jou en jouw kinderen.

Bel nu voor een 1ste afspraak: https://www.selfcreation.nl/dymph-behandeling/

Wij leren je te vertrouwen op het genezingsproces en jezelf lief te hebben, je eigen grenzen te bewaken en vergevingsgezind te zijn naar jezelf en je omgeving. Her ontdek de passie van het leven…. Wees zo welkom!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter