Healing

Healing komt door mijn sterke vrouwelijke helende energie. Een kwaliteit liefdesenergie​ waardoor ik mensen kan openen om een betere relatie te krijgen met zichzelf. Liefdeskrachten waarin ik aangestuurd word door entiteiten uit de lichtwereld waarin ik mensen help met: loslaten, zelfacceptatie, vergeving, ruimte creëren, vertrouwen, en balansen.

Balans en healing

Healing

– Foto Arti Elvi

​Healing gebruik ik als een verzamelnaam voor een groot scala aan therapeutische handelingen die men onder mijn begeleiding als therapeut kan ondergaan. Het Engelse woord ‘healing’ is afgeleid van het Germaanse begrip ‘hailaz’ dat ‘heel maken’ betekent. Een goede Nederlandse vertaling voor het geneeskundig proces dat healing heet bestaat eigenlijk niet. 

B​alans tussen ​het ​fysieke, geestelijke en spirituele lichaam. ​B​alans tussen geven en nemen, tussen ruimte geven en ruimte nemen, tussen hemel en aarde, tussen binnen en buitenwereld. Healing is het proces waarbij de verschijnselen van een ziekte door een behandeling verdwijnen, waardoor de gezondheid hersteld wordt.