fbpx

It’s Okay to be different!!!

 
Anders zijn en anders voelen is een blessing. Maar niet altijd….
Leven vanuit je hart in afstemming en verbinding met alles om je heen: je kinderen, partner, familie en vrienden… Het is een voorbeeld leven en dat doe ik met liefde …. Een zegen voor hen die het kunnen voelen.
Dankzij deze energie floreren we, groeien en transformeren we.
Het is mijn Way of Life.
 
Ik heb alleen 1 probleem. Hetgeen ik te bieden heb wordt soms niet begrepen voor hen die er nog niet aan toe zijn. Dan verstaan we elkaar niet en is het zo pijnlijk dat het me niet lukt, die liefde over te brengen.
 
Soms twijfel ik dan aan mezelf…zal ik stoppen, net zo worden zoals zij die ogenschijnlijk eenvoudiger in het leven staan en nergens problemen mee hebben?
Gelukkig kan ik me hervatten en hou ik mijn inhoud niet verborgen voor de wereld maar blijf ik delen voor hen die eraan toe zijn en de weg naar mij vinden.
 
Dat is zo mijn missie:
Liefde en licht verspreiden en de wereld nog mooier maken en helen met mijn gaven. Een zielsopdracht die ik met hart en ziel naar beste eer en geweten zal voltooien.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter