Jouw levenspad

selfcreation1

Foto door Arti Elvi

In een samen lopen we een stukje van jouw pad, maar Selfcreation staat voor Zelf Creëren. Ik help jou om zelfstandig jouw pad te gaan. Oplossingsgericht zowel fysiek, geestelijk als spiritueel zonder enige afhankelijkheid help ik jou op weg. 

Hoe? Middels aanraking, woord, oefeningen, oliën en stenen in een voor ieder verstaanbare Jip en Janneke taal.

Bewustwording

Door mijn levenservaring voel ik wat er speelt bij de ander en daarom kan ik puur en doelgericht werken. Niet eindeloos graven in het verleden, maar de kern aanraken en van daaruit oplossingsgericht aan de slag. Bewust maken is de starter van alle veranderingen.

 

selfcreation2

Foto door Arti Elvi

Verlichting

De herkenning bij die ander geeft het gevoel van gelijkwaardigheid. Mijn positieve liefdevolle aandacht in woord en aanraking schept een vertrouwensrelatie. Van daaruit kan ik spiegelen, kunnen we sparren en krijg jij handvatten om de fysieke en geestelijke pijn te verlichten.  

Genezing

Zo krijg je zelf de teugels weer in handen van jouw leven. Zo ben je van binnenuit jezelf en stroom je in vrijheid op jouw eigen unieke wijze. Bij onze eerste ont-moetingen adviseer ik meestal 3 keer met een tussenpoos van 3-5 weken te komen. Na deze positieve “schop onder je kont” kun je blijven investeren in jezelf. Wanneer je jezelf het waard vind kun je kiezen uit een stukje onderhoud in een regelmaat die bij jou past.