fbpx

Jouw levenspad

In een samen lopen we een stukje mee aan jouw hand, Selfcreation staat voor Zelf Creëren. We helpen jou om uiteindelijk weer zelfstandig jouw pad te gaan. Oplossingsgericht: fysiek & geestelijk zonder enige afhankelijkheid helpen we jou op weg.

Hoe? Middels aanraking, woord, oefeningen, spiegelen, oliën en workshops in een voor ieder verstaanbare Jip en Janneke taal.

Bewustwording

Door onze eigen levenservaring voelen we wat er speelt bij de ander en daarom kunnen we puur en doelgericht werken. Niet eindeloos graven in het verleden, niet alleen vanuit theoretische kennis benaderen, maar de kern raken en van daaruit oplossingsgericht aan de slag gaan. Bewust maken is de starter van alle veranderingen.

Verlichting

De herkenning bij die ander geeft het gevoel van gelijkwaardigheid. Onze positieve liefdevolle aandacht in woord en aanraking schept een vertrouwensrelatie. Van daaruit sparren we en krijg jij handvatten om je fysieke en geestelijke pijn te verlichten.

Genezing

Zo krijg je zelf de teugels weer in handen van jouw leven. Zo ben je van binnenuit jezelf en stroom je in vrijheid op jouw unieke wijze. Bij onze eerste ont-moetingen adviseren we 3 x in korte tijd te komen: binnen 3-8 weken. Na deze positieve “schop onder je kont” kun je blijven investeren in jezelf. Wanneer je jezelf het waard vind kun je kiezen uit een stukje onderhoud in een regelmaat die bij jou past.