fbpx

Rebalance en Healing

Healing met Dymph is pure, zuivere, vrouwelijke helende energie. Een kwaliteit liefdesenergie​ waardoor mensen geopend worden om een betere relatie te krijgen met zichzelf. Liefdeskracht die helpt bij: loslaten, zelfacceptatie, vergeving, ruimte creëren, vertrouwen en balans. Heldere taal, no nonsense confronterend en eerlijk! Alles staat in het teken van transformatie.

Healing samen met Rob & Dymph. Wanneer je toe bent om het vrouwelijke en het mannelijke in jezelf te helen. Zodat jij de sacred female of sacred male kunt zijn die je ten diepste bent. Op weg naar heelheid.

Healing met Rob is spiegelen in woord en lichaam. Aanraking met lichamelijke kennis in combinatie met zijn levenswijsheid zorgt dat zowel je lichaam als je ziel ontwaakt/bewust wordt. Vanuit dat bewustzijn voegt Rob zijn zachte mannelijke kracht toe en helpt jou die kracht ook te incarneren.

Healing

​Healing gebruiken we als een verzamelnaam voor een groot scala aan therapeutische handelingen die je onder begeleiding van Selfcreation kan ondergaan. Het Engelse woord ‘healing’ is afgeleid van het Germaanse begrip ‘hailaz’ dat ‘heel maken’ betekent. Een goede Nederlandse vertaling voor het geneeskundig proces dat healing heet bestaat er eigenlijk niet.

B​alans tussen ​het ​fysieke, geestelijke en spirituele lichaam. ​B​alans tussen geven en nemen, tussen boven en beneden, tussen links en rechts, tussen hemel en aarde, tussen binnen en buitenwereld. Healing is het proces waarbij de verschijnselen van een ziekte door een behandeling verdwijnen, waardoor de gezondheid hersteld wordt. We hebben Jasper Merle gevraagd dit te bezingen met onze overtuiging: Wat ECHT is blijft bestaan…