fbpx

Referenties

Klanten schrijven ons vaak hoe ze baat hebben van de behandeling. Hieronder staat een bloemlezing van klanten met hun verhaal.

Zelf je ervaring delen?

Heeft Selfcreation jou ook geholpen en wil je haar aanbevelen aan anderen? Schrijf jouw ervaring op en stuur deze aan: dymph@selfcreation.nl. Dan sta je binnenkort ook op  deze pagina en helpt of motiveert jouw verhaal anderen.

Review Petra

Ik voelde me al een tijdje stuurloos. Het liep niet lekker, op alle vlakken van m’n leven. Ik probeerde uit alle macht om de controle te houden maar hoe meer ik dat deed, hoe minder goed het ging… ik had geen grip meer op de dingen.

Ik dacht, ik bel Dymph, ik wist van haar bedrijf Selfcreation. En dat voelde echt als een reddingsboei. Ze zag direct waar het spaak was gelopen. Ik was zo over m’n eigen grenzen heengegaan want ik luisterde alleen maar naar het hoofd maar niet naar mijn gevoel. En ik raakte voortdurend in paniek. En ik zat dus tegen een burn-out aan. Tijd dus voor een reset.

M.b.v. Dymph en Rob leerde ik dat ik eerst op mezelf moet focussen en in het NU leven. Niet (teveel) met anderen bezig zijn maar aandacht voor mijzelf, mijn lichaam, voor rust en kalmte.

Mooie meditaties, gewenste intimiteitenlijstje, heerlijke ondersteunende oliën, Schumann Platte, massages en oefeningen die echt binnenkomen en je raken in je hart. Werken aan patronen en overtuigingen; dat loslaten wat niet meer past en kijken wat JIJ nu zelf wilt, niet wat anderen voor of van je willen.

Ik begon weer te voelen en liefdevol naar mezelf te kijken. En dankbaar te zijn voor wat er is. Ik kan nu weer mijn grenzen aangeven. Iets wat ik eerst heel lastig vond.

Ik voel me nu weer gelukkig en kan weer genieten. De energie en het leven stroomt weer. Maar dit keer zonder dat ik de controle uitoefen. Nu zijn het hoofd en het gevoel in balans, in een mooie flow. En dat voelt zo bevrijdend!!! Ben Dymph en Rob zeer dankbaar voor hun hulp. Ze hebben zoveel hulpmiddelen in huis om je op te vangen, bij te staan en bij te sturen.

Zij doen het ook met passie en liefde en dat voel je. Ik raad hen dan ook zeker aan als het (even) niet meer loopt.

Review Max Douw

Voor Dymph & Rob:

Jij die me ziet voorbij mijn ringen van vuur Voorbij mijn kolkende water voorbij mijn altijd slimme praatjes over vroeger of later

Jij die me toezingt die me draagt die me wakker schudt en uitdaagt

Jij die me hoort voorbij mijn aangeleerde klanken voorbij mijn aangepaste kleuren voorbij mijn goed gesmede sloten, de muren en de deuren

Jij die me toezingt die me draagt die me wakker schudt en uitdaagt

Jij die me voelt voorbij de oevers van mijn stromen en mij een stukje meeneemt om veilig thuis te komen

Review Babs Kalverboer

Mijn ontmoeting met Dymph en Rob kwam nadat ik de pagina van Selfcreation voorbij zag komen op Facebook.

Ik voelde aan alles dat ik contact moest maken en heb dit via de Facebook pagina gedaan. Mijn allereerste kennismaking met Dymph was via de telefoon. Dit voelde direct al vertrouwd, ook al was het een vrij vaag telefoon gesprek waarin ik niet duidelijk kon uitleggen waarom ik nou precies belde en wat ik van haar verwachtte. (Achteraf gezien heb ik geleerd dat dit mijn intuïtie was die mij op het pad van Dymph gebracht had).

Op mijn eerste ‘Dymph behandeling’ werd ik op een warme en open manier ontvangen. Door Dymph haar helder weten, voelen en zien wist ze direct waar we konden beginnen. Door middel van oefeningen, energetische massage en lichaamswerk begon er bij mij heling plaats te vinden waarna ook Rob in mijn sessie mocht komen om mij te voorzien en te helpen met de mannelijke energie. Door middel van verschillende oefeningen en de openheid van zowel Rob als Dymph ben ik enorm gegroeid in wie ik mag zijn.

De ‘Dymph behandeling’ is er een die je zelf mag ondergaan zodat ook jij kunt ondervinden hoe magisch en niet te omschrijven de behandeling is. Op verschillende niveau’s mag je ervaren dat er verbinding ontstaat met jezelf. Ontzettend mooi en waardevol.

Ik kan alleen maar zeggen. Gun het jezelf. Je krijgt er geen spijt van!

Review Anoniem

Lieve Dymph

Ik denk aan jou Aan jouw woorden aan mij. Het blijft bij mij Het voelt bijzonder de erkenning te voelen diep in mij. Nog nooit is het zó helder geworden

Ik ben alles aan het opruimen, geef ook de aandacht aan mijn verdriet om hem. Ik begrijp hem nu ineens veel beter, ook mezelf, mijn worstelingen.

Ik voel me rijk dat ik hier mag komen, daar waar ik voel dat het mijn thuis is.

Veel liefs lieverd ❤❤❤

Review Ellen Bakker

Dymph heeft de unieke gave om feilloos aan te voelen waar je staat in het leven en wat je op dat moment nodig hebt. Haar bijzondere energetische behandeling is daarom nooit hetzelfde.  Soms wordt deze op een mooie manier aangevuld door Rob.

Daarnaast verstaat Dymph de kunst om je zonder veel poespas een heel duidelijke spiegel voor te houden tijdens de gesprekken.  Hiervoor is het niet nodig om diep in het verleden te graven om snel tot de kern te komen wat er speelt. Deze combinatie (gesprek/behandeling) heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk ben gaan ontdekken en voelen wie ik echt ben en heeft me veel rust gegeven.  Ik kan een behandeling dan ook van harte aanbevelen!

 Ellen

Review Dolf

De behandeling van Dymph brengt mij terug binnen mijn grenzen en maakt mij los van beslommeringen en los van zaken die de hele dag mijn aandacht vragen. Zo komt niet alleen mijn lichaam maar kom ook ‘ik’ tot volledige ontspanning, rust en sensitiviteit. Ik voel de basis in mij, die voor mij ook na de behandeling de basis is waarop ik verder kan.

Review G.S.

De periode waarin ik bij Dymph kwam voelde ik me erg zwak en verdrietig. Mijn hulpvraag was om meer zelfvertrouwen te krijgen en oud zeer te laten verdwijnen. Ik wist geen raad meer, omdat ik al bij veel verschillende soorten therapeuten was geweest. Toen ik voor het eerst bij haar kwam kreeg ik een onwijs warm gevoel. Zonder dat ze me kende wist ze precies wie ik was. De échte IK. Ondanks de eerlijke woorden, die zeker soms het verdriet naar boven brachten, voelde ik me nog steeds erg op mijn gemak. Ze heeft mijn ogen geopend en mij laten zien wie ik eerst was en wie ik werkelijk ben. “Houden van jezelf”, dat is mij het meest bijgebleven. Na de eerste sessie voelde ik me al een stuk lichter en fijner in mijn lichaam. Na 4 sessies had ik veel meer zelfvertrouwen en had ik meer vertrouwen in mijn intuïtie. Sinds dien kijk ik heel anders naar obstakels. Ik wil Dymph bedanken voor alles. Ze heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Review Yasmin

Mijn hulpvraag: vertrouwen in mezelf krijgen Ervaring/resultaat: Toen ik Dymph voor het eerst ontmoette voelde ik me eigenlijk meteen op mijn gemak en had meteen een klik. Ik had het idee dat er eindelijk iemand met volle aandacht naar mij kon luisteren en echt hoorde wat ik zij. Dymph werkt echt vanuit haar gevoel en dat vond ik juist zo bijzonder en mooi, en dat heeft voor mij erg goed geholpen. Ik voelde me heel snel gehoord en begrepen en dat was precies wat ik op dat moment nodig had. Ik heb slechts 3 sessies gehad en voelde per sessie echt enorme vooruitgang.Door onze sessies heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen en ben trots geworden op wie ik ben en wat ik kan. Nu nog denk ik vaak terug en ben dankbaar dat ik Dymph heb leren kennen.

Yasmin, 24 jaar studente Geneeskunde

Review Esmeralda Madeira

In een periode van turbulentie kwam Dymph op mijn pad. Vorig jaar was ik redelijk overprikkeld met alle gevolgen van dien. Als gevolg van te hard werken gecombineerd met de overgang had ik veel klachten zoals concentratieproblemen, slapeloosheid, vermoeidheid, somberheid en had het gevoel dat ik vastliep. Dymph biedt in een omgeving die veilig is verschillende behandelingen aan. Dymph is hele fijne, warme vrouw die de kunst verstaat van het afstemmen: afstemming op het hart, horen, luisteren en zien. Dymph neemt alle tijd voor jou. Zij is zeer deskundig en een fantastische therapeute. Zij heeft mij geheeld en heeft er voor gezorgd dat ik mij gehoord en veilig voelde. Ik heb verschillende soorten behandelingen ervaren. Door de wijze waarop Dymph op mij was afgestemd, de verschillende (op maat) behandelingen, de rust en de veiligheid ben ik volledig tot mezelf gekomen. Ik voelde mij na iedere behandeling altijd zo fijn en licht. Ik heb afgelopen jaar veel geleerd, ben meer in balans en ben veel meer aanwezig in het lichaam. Het resultaat is dat ik me goed voel, krachtiger dan ooit en nu keuzes kan maken. Ik heb verschillende behandelingen gedaan: Dymph-behandeling, energetische behandelingen, helende massages, coaching gesprekken en Schumann resonanties therapie. En heb gebruik gemaakt van geneeskrachtige oliën die hebben bijgedragen aan het harmoniseren van mind en body. Een dank-je-wel-uit-hart.

Review Anoniem

Over jouw manier van werken: Ik ervaar je als heel precies afgestemd op wat er energetisch bij mij speelt en wat er in beweging komt door de aanraking. Ook vind ik dat je heel liefdevol kijkt en ziet wat er nodig is aan heling. Ik voel me serieus genomen en voel rust en ruimte om zelf ook precies te volgen wat er bij me gebeurd. In je liefdevolle aandacht en aanraking smelten mijn blokkades en komt mijn mooie kern meer vrij.  Ik kom meer tot leven. Ik leer mijzelf op energieniveau beter kennen en ontdek wat ik op dat gebied doe met mijzelf. Wat er vast zit. Ik kan daardoor kiezen wat ik anders wil en op een nieuwe, liefdevollere manier met mijzelf omgaan. Het is pure heling en zelfzorg voor mijn energie, mijn lijf en mijn emoties.

Review Yvonne van Berkel

Ik ervaar het als heel ontspannend, alle stress is weg en kan alles weer aan, kijk positief en met veel liefde weer in het leven. Ik ben er een ander mens door geworden en denk nu eerst aan mezelf ,je lichaam binnen en buiten te verzorgen met heerlijke producten die Dymph voor je samen stelt. Ik raad dit iedereen aan.

Review Petra Ilmer

Dymph is een lieve, hartverwarmende persoonlijkheid. Ze werkt en geeft zich met heel haar hart. Het is een cadeau aan jezelf, om door haar behandeld te worden. Een sterke vrouw met een goud randje.

Review Nicole Wedler

Als je bij Dymph binnenkomt voelt het alsof je in een liefdevolle wereld stapt. Haar behandelingen zijn uniek, energiek en iedere keer anders. Zij stemt de behandeling precies af op de ontwikkeling die je doormaakt. Dymph stipt een stukje blokkade aan of heft het op, waardoor de energie weer verder kan stromen en mij helpt dichter bij mijn kern te komen. Een mooi groeiproces dat ik iedereen gun.

Review A.S.

Een behandeling bij Dymph is een totaalervaring. Aan alles is gedacht. Alles krijgt aandacht. Ze lijkt met de wijsheid van je lichaam te praten en het enige wat jij hoeft te doen is het toe te laten.

Review Frederique Visch

Toen ik de behandelruimte binnen ging, kwam ik in een veilige oase van rust en kalmte terecht. De behandeling was ontspannend en weldadig maar ook onthullend. Het onderbuik gevoel dat me al jaren dwars zat, kwam naar boven. Maar nu kon ik zien wat me dwars zat. Sindsdien weet ik wat ik kan doen als het gevoel er weer is. Ik voel me nu minder onzeker.

Review Greetje Nell-Riemen

Ik wil heel graag mijn ervaring delen met andere , ik vond het namelijk een bijzondere en vooral warme ervaring.

Een warm ontvangst. Dymph heeft een warme uitstraling, stem en ogen. Je wordt toegedekt op een warme bank onder een warme zachte deken en de behandeling is met heerlijke warme oliën, warme kompressen en natuurlijk wordt je met warme handen behandeld !!! Met de mooie, warme geuren van wierook en de klanken van warme mooie muziek maken het tot een super relaxte ontspannende behandeling.

Review René van Zundert

In lastige perioden in je leven helpt Dymph je te ontspannen met haar eigen unieke behandeling en laat je een andere kijk op jezelf en je omgeving ervaren zodat je vol energie en vertrouwen de wereld weer aan kan.

Review Ank Zuyderwijk

In een wolk van oranjebloesemgeur wandel ik naar buiten. Opgeladen door een liefdevolle, krachtige heling met zuivere afstemming.

Review Bas, 30 jaar, Universiteit

Ik raad een ”Dymph-behandeling” ontzettend aan. Ik heb dit als een totaalpakket en unieke behandeling ervaren. Naast ”alleen maar praten” is het ”voelen” (de verbinding tussen lichaam en geest) een belangrijk onderdeel. De combinatie van diepgaande / coachende gesprekken en een op Dymph haar eigen wijze Reiki achtige, helende behandeling vond ik erg prettig.

Tijdens de gesprekken staan bewustwording (waaronder het veranderen van patronen), verdieping, en verbinding tussen lichaam en geest centraal.

Kortom: een ontzettend mooi cadeau aan jezelf!

Review Sanne

Je hebt op deze aarde veel donkere plekken. Je hebt donker zoals een onverlicht huis en je hebt donker zoals de grotten in Maastricht. Je kan je ook donker voelen. Ik voelde mij zo donker als de grotten. Nu is voelen een gek woord. Want als ik toen nadacht over hoe ik mij voelde dan voelde ik eigenlijk niks. Maanden zat ik daar, tot ik een klein lichtje zag in de grot. Het zweefde en bracht een warm gevoel mee. Het lichtje zag dieper dan ik voelen kon en het leidde mij uit de grot door middel van aanrakingen en daarbij komende inzichten.

Ik was toen zestien en de grot was mijn depressie. Het lichtje? Het lichtje was dymph. Natuurlijk zijn er veel meer lichtjes die mij de grot uit leidde maar Dymph is wel een grote hulp geweest. Zij heeft in mij de andere lichtjes ontstoken.