fbpx

Relatie therapie

Niets blijft ooit hetzelfde… alles is aan verandering onderhevig in het leven, niets staat stil. De kunst is om tijdig te leren veranderen. Soms kan verandering pijn doen, omdat we  denken dingen, relaties achter ons te moeten laten die niet langer goed voor ons lijken zijn.

Het vraagt moed om je relatie tegen het licht aan te houden en samen te ontdekken of je elkaars groei belemmert of dat je juist samen kunt groeien omdat je elkaars schaduwkanten naar boven haalt. Ergernissen, in welke verbinding tot elkaar dan ook, zeggen namelijk iets over jouzelf. Dit inzicht kan je gebruiken en samen ervan leren zodat dit de liefde voor elkaar niet langer in de weg hoeft te staan.

Relatiecoaching of relatietherapie brengt nieuwe inzichten en biedt nieuwe kansen. Juist op die momenten dat het niet meer lukt om samen te praten of een of beide denkt…’Laat maar”…. Dan biedt de hulp van een ander nieuwe mogelijkheden.

Volgens ons leren we het meeste van het aangaan van die relationele confrontaties. Vooral als je beseft dat je allebei in hetzelfde schuitje zit. Jouw groei zal die ander helpen en andersom. Dat inzien kan het verschil maken tussen met de stroom meegaan of tegen de stroom inroeien.

Inzien dat als 2 mensen zo van mening verschillen, dat iets zegt over ieder zijn/haar uniek zijn. Als ze die verschillen onder woorden durven te brengen, zegt dat iets over hun moed. Als ze willen luisteren naar de visie van die ander, zegt dat iets over hun rijpheid. Komen ze tot een oplossing dan zegt dat iets over de kracht van hun relatie.

Daarover sparren met elkaar in onze veilige omgeving maakt helder en brengt inzichten. Tijdens de sessies zitten we met z’n vieren. Wij, Rob en Dymph zijn er voor jullie allebei, vanuit ons mannelijk en het vrouwelijk zijn. Uit ervaring weten we dat het voor een van beide partijen soms onevenredig kan voelen als je bv. als man samen aan tafel zit tegenover een vrouwelijke therapeute. Selfcreation werkt samen als man en vrouw, als ervaringsdeskundigen en dat is ook gelijk ons speerpunt van aanvliegen…Samen, helder, open en eerlijk!

Daarbij helpen wij. Oordeelloos spiegelen en kijken of jullie samen onder de veranderende omstandigheden verder kunnen stromen in het leven of dat afscheid nemen beter is voor de individuele groei van beide.

Investering in jullie relatie

90 minuten voor €175