fbpx

Ruim je eigen “rotzooi” op…

 
Wanneer wij als mens de dingen aangaan die op ons pad komen en niet vluchten, dan maken we de weg vrij voor onze kinderen om hun eigen lessen te leren.
 
Heling zonder lichamelijke aanraking bestaat niet. Ieder mens draagt oude pijn met zich mee. Deze pijn ligt opgeslagen in de ziel. Omdat lichaam en ziel verbonden zijn is de energie van de ziel in iedere cel van het lichaam aanwezig. Via lichamelijke klachten fluistert het lichaam om onze aandacht.
 
Oude pijn ligt opgeslagen in het onderbewuste geheugen. De energie van oude pijn zenden we aan alles en iedereen uit. Een kind voelt en absorbeert de energie van 7 generaties oude pijn van ouders en voorouders. Oude pijn kan gaan over niet gezien, gehoord en erkend zijn in wie je als kind was en wat je als kind nodig had en niet hebt gekregen.
 
Genezen betekent bewust worden van oude pijn. Door te begrijpen wat voor overleefmechanismen we gebruiken om oude pijn te omzeilen en door opnieuw te leren voelen, vindt heling plaats in ons lichaam. Woorden maken bewust, door aanraking worden onze cellen her-programmeert.
 
Wanneer ouders met hun eigen issues aan de slag gaan, geneest een kind vaak vanzelf, doordat er steeds minder te spiegelen is. Omdat alle zielen met elkaar in verbinding zijn en in een familie één ziel de collectieve oude pijn heelt, heeft dit een positief effect op álle zielen van de familie.
 
Dus….Verbeter de wereld, begin bij jezelf
Voor JOU en onze KINDEREN!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter