fbpx

Waarom werkt de Schumann frequentie zo goed?

Wil je gezond en vitaal worden of blijven?

Door onze drukke en stressvolle omgeving is dat best een opgave. Gelukkig is er de Schumann frequentie (7,83 Hertz); een wetenschappelijk onderbouwde frequentie waarvan gedacht wordt dat dit mogelijk DE missing piece is, in zowel de medische als psychische gezondheidszorg.

Wetenschappelijke onderbouwing

Professor Schumann ontdekte al in 1952 het elektromagnetische ritme van de aarde dat invloed heeft op elk levend leven. Al sinds 1954 tonen diverse wetenschappelijke studies aan dat de Schumann frequentie een sterk positieve invloed heeft op de algemene gezondheid. Schumann ontdekte dat deze elektromagnetische frequentie van de aarde letterlijk van levensbelang is voor zowel het planten,- als dieren,- en mensenrijk.

Een schitterend Duits artikel over de pijnappelklier, de Schumann frequentie en hexagonaal water

Het stimuleren van zelfherstel door de Schumann-resonantie, dr. S. Bosman

10 manieren om je frequenties te verhogen

Gebruik door de gezondheidssector en bedrijven

Inmiddels zet de gezondheidssector dit systeem breed in voor preventie, therapie, revalidatie en pijnbestrijding. Ook bedrijven zetten het systeem succesvol in als ontspanningssessies (zonder begeleiding) voor medewerkers. De ontspanning zorgt voor een verhoogde concentratie en stressreductie waardoor het ziekteverzuim aanzienlijk teruggedrongen is.

Emotionele en fysieke reset 

JE BENT ZO JONG ALS JE RUGGENGRAAT!

Door de unieke driedimensionale rechtsdraaiende beweging wordt het skelet opgericht, geordend en komt onze ruggengraat weer in neutrale positie. Door de ruimte die ontstaat tussen de wervels, kunnen de tussenwervelschijven zich vol “sponsen” met lymfe vocht/zuurstof. Via leidinkjes (zenuwbanen) wordt dit naar alle organen in ons lichaam getransporteerd.

De Schumann resonantie harmoniseert ons systeem en brengt ons fysiek en emotioneel terug naar de natuurlijke staat. Een staat van welzijn en heelheid. Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitis worden tegen gegaan en alle organen raken beter doorbloedt.

De Schumann frequentie

Een algeheel gevoel van welbevinden en toename van energie door het loslaten van dagelijkse stress impulsen.

Uit ervaring zijn deze klachten goed behandelbaar:

 • Rugklachten, hernia
 • Pijn in nek en schouders
 • Hoofdpijn
 • Artrose Artritus
 • Reuma
 • Slapeloosheid
 • Burn out klachten, nervositeit, stress
 • Verhoogde spierspanning
 • Spijsverteringsmoeilijkheden, overgewicht
 • Osteoporose
 • Lymfoedeem
 • Lypodeem
 • ADHD/ADD
De systemen waar wij mee werken bestaan al 11 jaar en zijn bekend in 40 landen Het bedrijf dat het Schumann  Systeem maakt (moederbedrijf zit in Duitsland) wil niet dat we adverteren of op social media reclame maken. O.a. omdat in het verleden uitvinders van dingen die écht werken onder verdachte omstandigheden niet verder konden gaan met hun werk. Lees maar eens over Raymond Royal Rife, die wist dat elke ziekte een eigen unieke frequentie had en door er dezelfde frequentie in tegenfase uit te zenden, verdween de ziekte. De Amerikaans FDA en Big Pharma vonden dit niet leuk en verboden Rife’s werk… Immers een patiënt genezen is een klant minder….
Bel ons daarom gerust als je vragen hebt…
 
Selfcreation geeft op diverse plaatsen in het land Frequentie lezingen. Wijsheid en kennis overbrengen van hart tot hart en alle deelnemers een solo Schumann sessie aanbieden. Kijk in onze agenda waar en wanneer: https://www.selfcreation.nl/agenda/.
 
Investeren in je gezondheid, vooral preventief is volgens ons iets wat iedereen zichzelf zou mogen gunnen. Wanneer je daar (te) laat achter komt dan is middels dit holistisch systeem de weg naar genezing nabij. Vaak als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat ook zo, maar na 9 jaar ervaring met onze systemen hebben zij hun werking ruimschoots bewezen.

Schumann & therapeuten

Ben je professioneel therapeut en wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden voor je praktijk, stuur dan een email met je gegevens naar dymph@selfcreation.nl.

Meer informatie over de Schumann resonantie vind je op: https://bureaustralingmeten.nl/wat-is-de-schumann-resonantie/

Meer YouTube filmpjes: