selfcreation
Energie Therapeut

Het Schumann 3D systeem

Dit vibratiesysteem op basis van de Schumann-resonantie is een biodynamisch energie systeem (BDES), dat de natuurlijke bewegingsprocessen nabootst zonder inzet van stroomprikkels of chemische middelen. Bij dit systeem wordt geen onnatuurlijk harde beweging opgewekt, zoals bij de meeste vibratiesystemen wel het geval is.

De fijn afgestemde, driedimensionale en rechts ronddraaiende impulsen van dit systeem, op basis van de Schumann frequentie, (7,83 Hertz, wetenschappelijk bewezen de perfecte frequentie voor elk levend wezen op aarde) werken integraal op fysiek en psychisch vlak. Door uiteenlopende wetenschappelijke studies, wordt de buitengewone betekenis van de door fysicus professor Winfried Otto Schumann ontdekte elektromagnetische frequentie van de aarde, voor het menselijk organisme aangetoond.

Zie ook: Het stimuleren van zelfherstel door de Schuman-resonantie, S. Bosman

Emotionele en fysieke reset in 10-20 minuten per dag!

Door de unieke driedimensionale rechtsdraaiende beweging wordt het skelet opgericht, geordend en komt onze ruggengraat weer in het oorspronkelijke neutrale centrum van ons lichaam.

De Schumann resonantie harmoniseert ons systeem en brengt jou fysiek en emotioneel terug naar jouw natuurlijke staat. Een staat van welzijn en heelheid. Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitus worden tegen gegaan en alle organen raken beter doorbloedt.

Het systeem

Een holistisch werkend apparaat om onszelf weer terug te brengen naar ons eigen natuurlijke ritme dmv het BDES. Een algeheel gevoel van welbevinden en toename van energie door het loslaten van dagelijkse stress impulsen.

Het  is geschikt om dagelijks thuis te gebruiken, of als therapie in te zetten door praktijkhouders. De navolgende klachten zijn uitstekend te behandelen:

Schumann 3D Systeem

Schumann 3D Systeem

 

Rugklachten
Pijn in nek en schouders
Hoofdpijn
Artrose Artritus
Reuma
Slapeloosheid
Burn out klachten, nervositeit, stress
Spijsverteringsmoeilijkheden, overgewicht
Osteoporose
Lymfoedeem
Lypodeem
ADHD
ADD

Je kunt een zelf een gratis demonstratie organiseren voor tussen de 8 – 15 personen.

Voor therapeuten
Ben je professioneel therapeut en wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden van dit systeem voor je cliënten en je praktijk, stuur dan een email met je gegevens naar dymph@selfcreation.nl.

Voor meer informatie www.schumann-3d-platte.com