fbpx

Tantra toelichting

Over Tantra hoor en lees je steeds meer. Vaak wordt nogal oordelend gesproken en gaan er de wildste verhalen de ronde, meestal vertaald naar seks. Graag wil ik mijn eigen visie hierover delen. Voor sommigen lijkt een Tantra massage op een seksuele massage. Maar voor mij is Tantra niet seksueel. Ik laat jouw levensenergie, jouw levensstroom op gang komen vanuit het 1ste en 2 de chakra, waar ook onze seksuele energie huist. Hier stroomt ook onze basisenergie, bestaansrecht, levenskracht en ons creatief zijn en is juist daarom een wezenlijk stuk om te laten doorstromen.

Het mooiste is als je durft te vertrouwen en kunt ontvangen in overgave.

Ik ben de gever, de ander hoeft alleen maar te ontvangen, er is geen full body contact. Wat ik je toewens, is in constante afstemming, het mooiste in jou naar boven halen, dat je voelt dat je er mag zijn, dat je mag genieten. Dat is mijn zuivere intentie.

Mijn behandelingen raken diep, zijn helend, fysiek, emotioneel en sensueel… niet seksueel, ik zal geen seksuele handelingen of stimulatie/geslachtsgerichte massages geven.  De Tantra massage kan uitgebreid worden met een 4 handen massage in een vrouw-vrouw setting of in een man-vrouw setting samen met mijn partner.

Tantra is een levensvisie. Bewust aanwezig zijn in elk moment, zonder doelen of verwachtingen. Tantra is een weg om dichterbij jezelf te komen, om te leven in vrijheid.