Team Selfcreation

 

Selfcreation: Rob & Dymph 

Dymph Brauckmann en Rob Bavelaar zijn gespecialiseerd in Energie Therapie en Lichaamswerk. Onze kracht zit in het combineren van verschillende disciplines vanuit het geestelijke, wat er in je lichaam gebeurt en zinnige spiritualiteit. Elk mens zoekt de balans hierin, we helpen je om deze balans en jezelf weer terug te vinden. Een groeiproces in bewustwording. 

Wat ons ergert is dat veel behandelaars hun cliënten afhankelijk maken. Ons inziens te lang over het herstel doen. Wachtlijsten (bv Riagg) zijn een probleem en met alle respect voor de specialisten onder ons, zij kijken vanuit hun specialisme en niet naar het totaal plaatje van lichaam en geest, wat de kans op terugval groter maakt.

Wat biedt Selfcreation:

  • Goede resultaten in relatief kort tijd. Een positieve schop onder je kont maakt dat je binnen 1-2 maanden lekkerder in je vel zit en gemiddeld binnen 3 maanden (gedeeltelijk) terug bent op de werkvloer
  • Aantal consulten gemiddeld 6-8 waarvan de 1ste 3 met ongeveer 2-4 weken ertussen
  • Geen wachtlijst
  • Holistische aanpak

Aanbevolen door je beste vrienden

Veel van de mensen die we behandelen zijn vrienden van mensen die al door Selfcreation geholpen zijn. Want als je zelf de balans hebt teruggevonden gun je dat ook die ander! Therapeuten uit de traditionele geneeskunde sturen soms mensen door. Dit omdat deze mensen van alles zonder resultaat geprobeerd hebben, zowel regulier als alternatief, maar bij Selfcreation pas de oplossing vinden. We werken holistisch, met oog voor wat er in je hart en ziel gebeurt zorgen we  voor een veilig nest, een veilige basis en dat schept vertrouwen. Bekijk de pagina met referenties, dan begrijp je waarom echte vrienden je Selfcreation aanbevelen.

Over Rob Bavelaar

Rob gebruikt zijn sterke empathisch vermogen samen met zijn energetische zachte krachten tijdens zijn sessies. Met zijn zachtaardige karakter zorgt hij voor een veilige omgeving waar je in kunt uitrusten en tot jezelf mag komen. 

Ik maakte carrière in de IT. Succesvol zou je zeggen, maar met 48 jaar kreeg ik een hartinfarct. Een life changing event. Mijn start waar ik bewuster ging leven en de verdieping aanging met mezelf.  Waar ik eerst naast mijn baan in de IT, mijn passie deed, heb ik nu gekozen om me helemaal vrij te maken voor wat ik ten diepste wil: Mensen raken zowel geestelijk als fysiek. Als spiegoloog zoek ik altijd naar verdieping, inzicht en laat ik zowel lichamelijk als geestelijk ruimte ontstaan. Naast de kennis die ik heb uit boeken, gebruik ik mijn wijsheid om echt te helen. Kijk naar jou als mens in het geheel en niet naar een stukje.  

Over Dymph Brauckmann

Dymph is een naam waarvan ik vroeger dacht: “Wat is dat voor een bijzondere naam?” Ik wilde carrière maken zoals zo velen. Studeerde glansrijk af op HBO niveau met 21 jaar en aansluitend een flitsende carrière. Succesvol zou je zeggen, maar juist hierdoor werd ik steeds minder gelukkig en minder mezelf. Op mijn 27ste resulteerde dit in een Burn-Out.

Ik dacht; ”Kan dat wel op zo’n jonge leeftijd?” Want in de vorm die de maatschappij dicteert moet je, om een burn-out te krijgen veel ouder zijn. Maar ook hierin was ik anders, zintuiglijk puurder en kwetsbaar.

Deze Burn-Out kreeg een gouden randje. Ik luisterde naar mezelf, voelde dat ik niet gelukkig was en nam ontslag. Ondanks alle weerstand, wist ik dat dit de enige manier was om tot mezelf te komen en zo op een andere manier weer succesvol te zijn.  

Inmiddels ben ik heel gelukkig met mijn naam; Dymph. Anders, hoogsensitief en spiritueel begaafd, daar past die naam helemaal bij! 

Over Rob & Dymph 

Levenspartners en met alle uitdagingen die het leven ons gegeven heeft, kunnen we met recht zeggen; We zijn ervaringsdeskundigen!

Dymph; Wat een geschenk die burn-out… Rob: Wat een geschenk dat hartinfarct….Want hierdoor begon de weg naar onze eigen authenticiteit. Beide hebben een gave, maar beide zijn vooral ook nuchter. “Er is gewoon meer op aarde dan wat de meeste mensen zien. Als je dan die gave hebt gekregen dan moet je hem ook inzetten, toch?” 

Door onze werkwijze helpen we anderen ook weer zichzelf te worden. Na een burn-out/operatie, na een moeilijke jeugd, relatie problemen of werkgerelateerde problemen…. Kortom: Wanneer je even niet weet hoe je nu verder moet. 

Wil jij ook weer jezelf worden, je vertrouwen terugkrijgen en die moeilijke tijd achter je laten?