fbpx

Uiterlijke schijn of innerlijke heelheid?

Gedicht van Toon Hermans:

Ze zeggen altijd – zoek jezelf
Maar ik weet niet wie ik ben
Er wonen mensen diep in mij
Die ik nog nauwelijks ken.
Er leven er belachelijk veel onder dezelfde huid
En als ik zoek naar wie ik ben zoek ik de beste uit

Durf jezelf te zijn

Ieder mens zoekt naar zichzelf, waarom zou je dat in je eentje doen? We inspireren, leren je gelukkig te zijn met wie jij bent, te houden van jezelf. Verlost van uiterlijke schijn waarvan we als mens inmiddels geloven dat die schijn ons gelukkig maakt?!

Uiterlijke schijn: maatje 36, hoge hakken, spinnen-taille, leeftijd tussen 20-30, rimpelloos. Kansloos! voor mij als 50-er, met een moederbuik waar 2 prachtige kinderen uit geboren zijn met rimpels die tonen dat ik levenslessen draag.

Nog iets anders:
Durf je af te wijken van de publiekelijke zogenaamde norm: zoals bijvoorbeeld een gebakje overslaan op een verjaardag of geen alcohol drinken, met als gevolg dat anderen dan mogelijk negatief reageren op je “afwijkende” gedrag?!!!

Nog meer voorbeelden van: “ Ik zie, ik zie, hoe jij mij ziet…”

• Wereldwijd zegt 69% van de vrouwen en 65% van de meisjes een toenemende druk vanuit de media te voelen om aan onrealistische schoonheidsidealen te voldoen. Dit maakt hen onzeker
• Vrouwen die plastische chirurgie ondergaan, hebben daarna vaak geen positiever lichaamsbeeld. Sterker nog, ze voelden zich juist depressiever, blijkt uit een Noorse studie waarvoor 1579 vrouwen gedurende 13 jaar werden gevolgd

HOOGSTE TIJD dus om te werken aan ons innerlijk welzijn!!! Ieder mens is bijzonder. Respecteer elkaar en doe de ander niet onnodig pijn. Maar zie elkaar door de ogen van elkaars ziel en zeg gewoon wat vaker: “Hallo jij…..Je mag er zijn!”

Niet happy, moeite met prikkels, ongelukkig in je relatie? Daar is niks mis mee!
Wanneer je bewust wordt dat deze “afwijkingen”, mogelijk cadeautjes zijn voor jouw groei en je daar verantwoordelijkheid voor neemt, dan heb je de 1ste stap al gezet.

Stap 2: Wij gebruiken onze energetische gaven en krachtige gevoelszintuigen om te onderzoeken waarom je in disbalans bent geraakt en hoe je kunt herstellen. Combinatie van ratio en voelen, praten en oefeningen en aanraken zorgt voor goede resultaten.

Anders dan de meeste andere therapieën en coachen….en daar zijn we nog trots op ook!!! https://www.selfcreation.nl/

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter