fbpx

Week van Jezelf Helen

Het geheim van het leven is evenwicht. Hier een gedicht van Khalil Gibran:

Zonder de energie van Haat, begrijpen de volle energie van Liefde niet.

Zonder Treurnis begrijpen we de volle energie van Geluk niet.

Zonder het Kwade begrijpen we de volle energie van het goede niet.

Zonder Chaos begrijpen we de volle energie van de Vrede niet.

Alles is een energie cyclus die voortdurend tussen yin en yang stroomt, tussen positief en negatief, tussen mannelijk en vrouwelijk, tussen geven en ontvangen. Alles in de wereld heeft zijn tegenpool. Waar kwaad is, is goed. Waar liefde is, is haat. Waar chaos is, is vrede. Een batterij werkt alleen als deze een negatieve en positieve lading heeft.

Erkennen dat het zo werkt, dat het allemaal bestaat helpt je ogen te openen, helpt je neutraler ergens naar te kijken. Want in ieder mens schuilt goed en kwaad. Als we begrijpen dat goed meer kracht heeft dan kwaad, kun je van binnen vertrouwen houden. Niet omdat in sprookjes dat het goede meestal wint van het kwade. Maar omdat goed, liefde, geluk, vreugde nu eenmaal een hogere trilling hebben dan kwaad, haat, triestheid en boosheid en daarmee de lagere trilling zullen doen oplossen.

Ons doel is het positieve, het goede, het liefhebbende bijeen te brengen en het licht weer aan te zetten bij onze klanten. We willen mensen bewust maken van hun gedachten, gevoelens en hen leren goed voor zichzelf te zorgen.

Evenwicht is de sleutel om onszelf gezond te houden zowel lichamelijk, emotioneel/ psychisch als spiritueel. Als we lichamelijk niet in balans zijn, worden we ziek. Als we emotioneel niet in balans zijn, dan raken we van streek of worden depressief. Als we spiritueel niet in balans zijn, dan stellen we ons open voor de negatieve energieën uit de astrale wereld.

 Selfcreation weet, door naar alle 3 de lichamen te kijken en hieraan te werken, dat we samen met onze klanten de ware wijsheid en zelfliefde weer terug weten te vinden in hen. En als we weer in evenwicht zijn, is het veel eenvoudiger om op het hoogste niveau van wijsheid en goedheid afgestemd te blijven. We worden dan niet meer zo snel in beslag genomen door onze eigen besognes en het is makkelijker om aan anderen te geven zonder jezelf te verliezen.

Goed voor jezelf blijven zorgen is daarbij een vereiste om je eigen batterij goed opgeladen te houden. Wat daarbij helpt is voor iedereen anders: wandelen, fietsen, mediteren, slapen, sporten…..

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter