Over Dymph

 

Dymph Brauckmann

Dymph Brauckmann, foto Arti Elvi 

Dymph Brauckmann

Ik ben Dymph en ben gespecialiseerd in Energie Therapie en Ontwikkelingsmotoriek. Mijn kracht zit in het combineren van verschillende disciplines vanuit het geestelijke, wat er in je lichaam gebeurt en zinnige spiritualiteit. Elk mens zoekt de balans hierin, ik help je om deze balans en jezelf weer terug te vinden. 

Durf jezelf te zijn

Ieder mens zoekt naar zichzelf, waarom zou je dat in je eentje doen? Of je nu burn-out klachten hebt, moeite hebt om los te laten of problemen hebt met alle prikkels om je heen of met de energie van andere mensen. Ik gebruik mijn bijzondere energetische gaven en diepe gevoelszintuigen om te onderzoeken waarom je in disbalans bent geraakt en hoe je daar terugkomt. De combinatie van het spirituele, het lichamelijke en het herstellen van de balans van je geest zorgt voor goede resultaten. 

Aanbevolen door je beste vrienden

Veel van de mensen die ik behandel zijn vrienden van mensen die al door mij geholpen zijn. Want als je zelf de balans hebt teruggevonden gun je dat ook anderen. Ik werk alleen, maar af en toe samen met therapeuten vanuit de traditionele geneeskunde. Dit omdat er mensen zijn die van alles zonder resultaat geprobeerd hebben, zowel regulier als alternatief, maar bij mij pas de oplossing vinden. Ik werk holistisch met oog voor wat er in je hart en ziel gebeurt, zorg ik tijdens mijn behandelingen voor puur vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, je lichaam en je geest. Bekijk de pagina met referenties, dan begrijp je waarom echte vrienden je Dymph aanbevelen.

Burn Out klachten

Als je uit een burn out komt speelt er meer dan alleen fysieke klachten. Je bent het vertrouwen in jezelf kwijt, je lichaam heeft gefaald. Je baan staat misschien wel op het spel? Het opbouwproces vraagt veel van je, maar met mij aan je zijde kun je sneller herstellen. Terugkomen op je oude niveau is niet nodig, want je gaat nooit terug naar af, je stroomt vooruit. Ik geef een zetje het water/jij gaat stromen en weet….de rivier stroomt nooit de verkeerde kant op! Door mijn voelbare energie ontstaat er ruimte voor het oplossen van andere vraagstukken waarmee je worstelt.

Psychosomatische klachten

Steken in je been, pijnscheuten in je hart. Het zijn soms geen fysieke problemen maar signalen van je lichaam dat er iets geestelijk of spiritueel niet klopt. Door te luisteren in de puurste vorm van mijn zijn speur ik naar redenen waarom je uit balans bent geraakt. Baat het niet dan schaadt het niet? Nee, je komt er altijd beter uit. Meer jezelf dan ooit. Dus heb je psychosomatische klachten, neem contact op met mij.

Reiki Master

Ik ben gediplomeerd Reiki  Master, een vorm van energie therapie met duizenden jaren historie. De basis van mijn behandeling is Tera-Mai Reiki. Door handaanraking gaat jouw energie weer stromen en waar blokkades in energiebanen zitten, deblokkeer ik deze. Na afloop van de behandeling zijn je energiebanen weer fitter en gaat je lichaam op zoek naar een nieuwe balans.

Over Dymph Brauckmann

Dymph is een naam waarvan ik vroeger zelf dacht: “Wat is dat voor een bijzondere naam?” Ik merkte dat ik door mijn hoogsensitiviteit signalen kon waarnemen, maar wilde presteren en carrière maken zoals zo velen van ons. Ik studeerde glansrijk af met 21 jaar op HBO niveau, met aansluitend een flitsende carrière. Binnen een paar jaar werd ik de rechterhand van de directeur van een 5-sterren hotel. Succesvol zou je zeggen, maar juist hierdoor werd ik steeds minder gelukkig en minder mezelf. Op mijn 27ste resulteerde dit in een Burn-Out.

Steeds weer herhaalde ik tegen mezelf ”Kan dat wel op zo’n jonge leeftijd?” Want in de vorm die de maatschappij dicteerde moest je, om een burn-out te krijgen veel ouder zijn. Maar ook hierin was ik anders, zintuiglijk veel puurder en dus kwetsbaar.

Deze Burn-Out kreeg een gouden randje. Ik luisterde naar mezelf dat ik me niet gelukkig voelde en nam ontslag. In het begin kreeg ik vooral onbegrip, hoe moest dat nu zonder uitkering? Maar ik wist dat dit de enige manier was om tot mezelf te komen en op een andere manier weer succesvol te zijn. Zo verbrak ik alle verplichtingen en banden met mijn carrière en maakte mijn eigen beslissingen. Ik ben nu gediplomeerd Tera Mai Reiki Master, heb diverse cursussen in essentiële oliën en kruiden gevolgd en leerde over de werking van edelstenen en over homeopathie.

Energie Therapeut

Ik ben naast gevoelsmens en energie therapeut ook moeder, een keuze die mijn leven verfraaid heeft en veel levenservaring en nieuwe inzichten verschaft. 

Wat een geschenk die burn-out, want zo ontstond het begin van mijn eigen authenticiteit. Ik leef, durf te voelen en geniet van de dingen om me heen. Door mijn energie help ik anderen om ook weer zichzelf te worden. Na een burn-out of operatie, na een moeilijke jeugd, relatie problemen of werkgerelateerde problemen…. Kortom: Wanneer je even niet weet hoe je nu verder moet.

Inmiddels ben ik heel gelukkig met mijn naam, want ik ben Dymph. Apart, bijzonder en spiritueel begaafd. Maar ook intelligent en nuchter, er is gewoon wat meer op aarde dan wat de meeste mensen zien. Als je dan die gave hebt gekregen dan moet je hem ook inzetten, toch? Dus wil jij ook weer jezelf worden, je vertrouwen terugkrijgen en die moeilijke tijd achter je laten? Gun jezelf de Dymph behandeling