Workshops

Selfcreation gaat naast individuele sessies nu ook groepen begeleiden.

Is het ook jouw wens om in je heelheid te komen, bewust te worden en te voelen wat jouw behoefte is? In die heelheid van zowel mannelijke als vrouwelijke energie, werken Rob en Dymph samen tijdens een maandelijkse workshop met een wisselend thema. Elke workshop staat in het teken van HEALING.

Middels o.a. beweging, woord en aanraking, zetten Rob en Dymph als energetisch therapeut jouw proces in verschillende lagen in werking. We starten met een reinigingsritueel. Laat je meevoeren op onze golven van pure liefde, een genezende stroom die niet te stoppen is….

Datum : donderdag 14 maart

Thema: Grenzen

Waar : Op een parel van een plekje, in de lichte Studio van de Zon, verrassend in het groen verscholen in de goed bereikbare Haagse wijk Waldeck.

Voor wie : Single/koppels 20+

Kosten : € 35

Aanvang : 19.30u, (inloop vanaf 19.15u) tot ongeveer 22.30 uur

Graag opgeven per mail: dymph@selfcreation.nl of bel voor info: 06-38552047.

Dymph over Rob: Zijn kennis van verschillende technieken is groots (sport-, en tantrische massage, shiatsu). Nog grootser is zijn energie en het vrouwelijke wat hij geïncarneerd heeft in zijn ZIJN. Een heel mens die een ware gids zal zijn voor de bewustwordende man en vrouw in ontwikkeling.

Rob over Dymph: Haar helder voelen en horen kan Dymph als geen ander in simpele bewoordingen omzetten; een fantastische oervrouw die met haar helende handen haar gevoel volgt. Een ‘heks’ die met stenen, oliën en wierook een heerlijke en veilige sfeer kan creëren. Met heel bijzondere oefeningen weet ze je steeds weer te raken.