Workshops

Selfcreation geeft naast individuele sessies ook workshops.

Is het ook jouw wens om in je heelheid te komen, bewust te worden en te voelen wat jouw behoefte is?

In die heelheid van zowel mannelijke als vrouwelijke energie, werken Rob en Dymph samen tijdens een maandelijkse workshop met een wisselend thema. Elke workshop staat in het teken van HEALING.

Middels o.a. beweging, woord en aanraking, zetten Rob en Dymph als energetisch therapeut jouw proces in verschillende lagen in werking. We starten met een reinigingsritueel. Laat je meevoeren op onze golven van pure liefde, een genezende stroom die niet te stoppen is….

Om de individuele processen in de groep niet uit het oog te verliezen, werken we met kleine groepen van max 11 personen. Daarnaast zijn we met 3 begeleiders. Bij een te kleine groep gaat de workshop niet door, want dat ontkracht de energie van de workshop.

Datum : woensdag 11 december (laatste workshop)

Thema : Levens Stroom.

Waar    : Praktijk Vitaal     Appelstraat 22    2564 EG Den Haag

Voor wie : Single/koppels 20+

Kosten : € 50

Aanvang : 19.30u, (inloop vanaf 19.15u) tot ongeveer 22.30 uur

Graag opgeven per mail: dymph@selfcreation.nl of rob@selfcreation.nl. Bel voor info: 06-38552047 of 06-53453551.

Dymph over Rob: Zijn kennis van verschillende technieken is groots (sport-, en tantrische massage, shiatsu). Nog grootser is zijn energie en zachte kracht, het vrouwelijke wat hij geïncarneerd heeft in zijn ZIJN. Een heel mens die een ware gids is voor de bewustwordende man en vrouw in ontwikkeling. Een spiegoloog die je raakt, inzicht geeft en inspireert!

Rob over Dymph: Haar helder voelen en horen kan Dymph als geen ander in simpele bewoordingen omzetten; een fantastische oervrouw die met haar helende handen haar gevoel volgt. Een ‘heks’ die met stenen, oliën en wierook een heerlijke en veilige sfeer kan creëren. Met heel bijzondere oefeningen weet ze je steeds weer te raken.

Is de dynamiek van de groep niet iets voor jou, inspireer dan anderen en overweeg of individuele sessies beter passen bij jou.